Itt a PS4 exkluzív Judgment megjelenési dátuma!

Végre tudjuk, hogy a Yakuza sorozat készítőinek Japánban már megjelent játéka mikor kerül a boltokba.

Mostanában felpörögtek az információk a Judgment című játékról, amely saját hazájában, Japánban már régóta a pörög a helyi PS4-eseken, viszont Európában is az USA-ban is június 25-én érkezik.

A SEGA bejelentette, hogy a veterán, több mint 30 éve a cégnél dolgozó Toshihiro Nagoshi irányítása által fejlesztett játéknak egy olyan borítója lesz, amely alatt a rajongók láthatják majd az eredeti japán borítót is, illetve a fejlesztőcsapat hűtőmágnesét is.

Persze, szerintem ettől még nem fogunk extázisba kerülni, viszont maga a játék igazi érdekfeszítő thrillernek tűnik és kifejezetten üdvözítő, hogy a rétestésztára nyújtott Yakuza-sorozat mellett más témát is feldolgoznak a fejlesztőik.

Korábbi előzetesünkben már írtunk a Judgmentről, amelyről most úgy gondoljuk, hogy – « bár érdekesnek, izgalmas nyomozásnak ígérkezik – helyenként kőkemény akcióval dúsítva, azért azok Yakuza-„maradványok” nem „csak nyomokban fedezhetők fel”… Ha egy új kalandot ez megér nektek, akkor érdemes lesz majd számolni a idei évi nyugati megjelenéssel…

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu