Néhány hónap múlva már meg is jelenik a Blu-ray-mentes Xbox One S?

A korábbi pletykák újra felütötték a fejüket: egy olcsóbb Xbox One-megoldással próbálkozhat a Microsoft.

A WindowsCentral rukkolt újra elő azzal a pletykával, miszerint a Microsoft egy lemezmeghajtót nélkülő (és így olcsóbban értékesíthető, gyártható) Xbox One S-t tervez kiadni. Ennek a belsős kódneve Xbox Maverick, és a meglepetés az, hogy milyen hamar is tervezi állítólag a redmondi cég elindítani az előrendeléseket, hát még az, hogy mikor jelenhet meg az Xbox One S All-Digital Edition! (Eléggé fura név, de legalább szó szerint leírja, mire számíthatunk: csak digitális!)

A WindowsCentral azt is írja, hogy az április közepén induló előrendelések után május hetedikén már meg is jelenhet az Xbox One S All-Digital Edition, ami „a majdnem összes létező Xbox-piacon közel egyszerre jelenhet meg”. Erre azért az Xbox történetében eddig nem nagyon volt példa.

A site még azt is említi, hogy az Xbox One valamilyen formában egy Fortnite Editiont is kapni fog egy egyedi dizájnnal, de nem tudni, hogy az Xbox One S, az Xbox One X, vagy akár az Xbox One S All-Digital Edition révén tervezi-e ezt a Microsoft.

Szóval a Microsoft megpróbálja azt, amit 2013-ban eredetileg tervezhetett volna az Xbox One-nal: mivel lemezmeghajtó nélküli konzolról beszélünk, így nagy eséllyel internetkapcsolat is kelleni fog (letölteni a játékokat például…) hozzá.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu