Menu

Néhány hónap múlva már meg is jelenik a Blu-ray-mentes Xbox One S?

A korábbi pletykák újra felütötték a fejüket: egy olcsóbb Xbox One-megoldással próbálkozhat a Microsoft.

A WindowsCentral rukkolt újra elő azzal a pletykával, miszerint a Microsoft egy lemezmeghajtót nélkülő (és így olcsóbban értékesíthető, gyártható) Xbox One S-t tervez kiadni. Ennek a belsős kódneve Xbox Maverick, és a meglepetés az, hogy milyen hamar is tervezi állítólag a redmondi cég elindítani az előrendeléseket, hát még az, hogy mikor jelenhet meg az Xbox One S All-Digital Edition! (Eléggé fura név, de legalább szó szerint leírja, mire számíthatunk: csak digitális!)

A WindowsCentral azt is írja, hogy az április közepén induló előrendelések után május hetedikén már meg is jelenhet az Xbox One S All-Digital Edition, ami „a majdnem összes létező Xbox-piacon közel egyszerre jelenhet meg”. Erre azért az Xbox történetében eddig nem nagyon volt példa.

A site még azt is említi, hogy az Xbox One valamilyen formában egy Fortnite Editiont is kapni fog egy egyedi dizájnnal, de nem tudni, hogy az Xbox One S, az Xbox One X, vagy akár az Xbox One S All-Digital Edition révén tervezi-e ezt a Microsoft.

Szóval a Microsoft megpróbálja azt, amit 2013-ban eredetileg tervezhetett volna az Xbox One-nal: mivel lemezmeghajtó nélküli konzolról beszélünk, így nagy eséllyel internetkapcsolat is kelleni fog (letölteni a játékokat például…) hozzá.

Forrás: Gematsu

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu