„A Capcom visszatért!”, állítja a cég egyik vezetője! [VIDEO]

A Devil May Cry 5 első tesztjei befutottak (és eléggé jók – a 90-es pontszám környékén jár átlagosan!), a cég pedig örül.

Kiichiro Urata, a Capcom amerikai vezérigazgatója egy Twitteres videóban ünnepli a cég jelenlegi állapotát, ami igencsak pozitív: nem csak a Resident Evil 2 Remake lett sikeres, hanem a Devil May Cry 5 is. A videót Matt Walker, a DMC 5 producere tette közzé, és ezen Urata egy nyalókával a kezében csak annyit mond, hogy „A Capcom visszatért.”, és erre – feltehetőleg – Walker mondta kitörően a háttérben, hogy IGEN!

Nos, tényleg jól megy a Capcom szekere – 2018 januárjában kezdődött a komolyabb menetelésük, amikor is PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadták a Monster Hunter: Worldöt (amit PC-re augusztusban hoztak ki). Azóta a Capcom halad, mégpedig elég jó ütemben. Gratulálunk, és remélhetőleg megmarad ez a mentalitás!

A Devil May Cry 5 március nyolcadikán jön ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Kaphatnánk valami figyelmet a Dino Crisis irányába is…?

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu