Elképesztő bug bukkant fel az Anthemben! [VIDEO]

Most már nehéz védeni a BioWare játékát.

A Redditen bukkant fel egy topic arról, hogy valaki összehasonlította, mennyit sebez a 45-ös szintű Masterwork puskája, illetve az 1-es, kezdő szintű Defender fegyver – és kiderült, hogy egy Scar trooper ellenfelet TÖBB LÖVÉSSEL lehet a 45-ös fegyverrel kifektetni, holott az többet sebzett (1180, és hat lövés kellett), mint a kezdőpuska (286, de csak négy lövés!).

Nem csoda, hogy a BioWare-től Brenon Holmes, a technikai dizájntervező válaszolt: „Ezt meg kell vizsgálnunk. A skálázó rendszereknek úgy kellene működniük, hogy az alacsonyabb szintű játékosok a nagyobb szinten levőekkel hatékonyan játszhassanak együtt a nagyobb szintű ellenfelekkel szemben. Ezt nem így terveztük. Valami itt nincs rendjén!” És ehhez hozzájárult még Andrew Johnson, a BioWare közösségi menedzsere is: „Megerősítettem a csapattal, hogy ez tényleg egy bug, ami a loadout alap/kezdő cuccaival és a magasabb szintű felszereléseiddel kapcsolatos. Nem működik megfelelően és a csapat már egy hibajavításon dolgozik.” No comment. A patch március 12-én jön, ami ezt kijavítja.

A vezető producer, Ben Irving pedig védekezik ezerrel arról, hogy mik hiányoznak az Anthem bolti kiadásából: „A rövid válasz az, hogy az átlátszóságnak, őszinteségnek megvan az ára: a dolgok változnak. Megpróbáltuk [a fejlesztési] utazásunk során azt, hogy nyíltak, átlátszóak legyünk, de tudtuk, hogy pár szituációban lennének különbségek. Néha az emberek boldogak lesznek, néha pedig idegesek. Ez az őszinteség ára.

A játékfejlesztés tele van változásokkal. Több millió oka van annak, hogy elindulsz egy ötlettel, ami idővel megváltozik. Ez megszokott minden játékban. Annyit osztottunk meg [a fejlesztésről], amennyit csak tudtunk. Néhány dolog változik. Az őszintség ára az, hogy néhány dolog, amit mondtunk, nem lett végül igaz, de nem amiatt, mert valaki hazudott, hanem mert ez megváltozott a fejlesztés során.”

Az Anthem a héten nem futott valami pozitív kört idáig, nem?

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

via Gfycat

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu