Kicsit késni fog a Death Stranding!

Nocsak, Hideo Kojimának az eredetileg tervezetthez képest több idő kell, hogy a Death Strandinget befejezhesse!

Kojima a J-Wave News-szal beszélgetett a következő, igencsak misztikusnak tűnő játékáról. Kiderült, hogy nyílt világú lesz a Death Stranding! Eddig ezt csak találgathattuk, de a japán zseni ezt most megerősítette! Aztán szóba került a megjelenési dátum is – ezt ugye mi még nem tudjuk: Kojima azt mondta, hogy „bár nem sokkal is, de el kellett halasztani a megjelenést”, mert nem akar megalkudni. Hmmm. Mennyivel?

A Death Strandingről még februárban tüntette fel azt a Best Buy, hogy valamikor a 2019-es év folyamán fog megjelenni, amit azért már mi is gyanítottunk – így tehát a Days Gone (április) mellett a már pletykált The Last of Us Part II (október?), a Ghost of Tsushima és a Death Stranding lehet a Sony idei négy nagy PlayStation 4-exkluzív játéka.

Legyen így – mekkora dobás lenne, ha nyáron dobná be a PlayStation Store-ra Kojima a Death Strandinget, mégpedig a nyárra tervezett E3-helyettesítő Sony-rendezvény közben!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu