Még mindig nem vált engine-t a Mortal Kombat 11! [VIDEO]

Úgy tűnik, hogy a NetherRealm nem nagyon akar elszakadni a múlttól.

Jon Greenberg, a NetherRealm programozói főnöke a Twitteren ezt írta ugyanis: „Akárki is írja át a Mortal Kombat 11 Wikipedia-oldalát, miszerint Unreal Engine 4-et használ a játék… bár értékelem a mögötte levő szándékot és dicséretnek vesszük ezt, a Mortal Kombat 11 a NetherRealm Studios egyedi Unreal Engine 3-ján alapul… és igen, a mi változatunk merőben eltér az Epic-étől.” Nem véletlen ez a komment: egy válasz ugyanis megemlíti, hogy a kulisszák mögötti videóban egy pillanatra felbukkant az Unreal Engine 4 szerkesztője. Erre válaszolt Greenberg: „Igen, a mobil verzió Unreal Engine 4-et használ, és a videóba belekeveredett ez. Ugyanabban az épületben vagyunk a mobilosokkal, és néhányszor többen dolgoznak a konzolos és mobilos verzión is.” Amúgy már az Injustice 2 esetében is ez a felállás volt (konzolos/PC verzió: módosított Unreal Engine 3, mobil: Unreal Engine 4). Az UE3 már jó 13 éves!

Nos, jöjjön egy kis videózuhatag – az elsőben Cassie Cage-et láthatjuk (Sonya Blade és Johnny Cage lányáról van szó), aztán jön egy sztori trailer (benne Cassie Cage mellett felbukkan Jacqui Briggs [kickbox mellett más harci stílusban is jártas], illetve Erron Black a maga Western-köntösével – a főgonosz Kronika is felbukkan…), majd nem kevesebb mint hat játékmenet-videó (az utolsó előttit ajánljuk a kivégzések miatt), és persze van pár kép is.

A Mortal Kombat 11 április 23-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. A béta március 28-a és 31-e között lesz azoknak, akik előrendelik a játékot.

Forrás: WCCFTech, Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu