Nőnapi trailercsokor [VIDEO]

A legnagyobb meglepetést a Cyberpunk 2077 okozott. Miért nem látunk sokat belőle? Változnak a játék elemei, mégpedig folyamatosan…

„Az indok, amiért nem mutathatsz meg mindent, az nem más mint maga a játékfejlesztés, mivel ez egy igencsak iterációs, próbálgatós folyamat. Ami nekünk ma megvan, az nem biztos, hogy holnap is meglesz. Voltak ötleteink az évek során, amik idővel kihaltak, de feltámadtak, megint meghaltak, és most újra itt vannak,” mondja Mike Tost, a CD Projekt RED egyik pályatervezője. Megtudtuk, hogy a Cyberpunk 2077 50 évvel az alap mű (Cyberpunk 2020) után, egy alternatív idősíkon játszódik, így sokkal nagyobb szabadsága van a lengyel fejlesztőknek. Sajnos a játék fejlesztése „messze van a végétől” még, így nem tudni, mikor fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (elvileg…).

Az id Software és az Avalanche Studios párosa által fejlesztett RAGE 2 új videója „A [posztapokaliptikus] tarló szuperhőse” címre hallgat – a két perces trailerben pontosan arról van szó, amiről kell: akcióról, robbanásokról, és egy posztapokaliptikus világról. A RAGE 2 május 14-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Judgment – amiről nemrég közölte a SEGA, hogy egy kellemes időpontban érkezik a nyugatra – egy kis összefoglalót kapott. A Ryu Ga Gotoku (Yakuza) stúdiónak játéka nem éppen Yakuza-stílusú, de nagyon sokban hasonlít arra, és a sorozatgyilkosság utáni nyomozás izgalmasnak ígérkezik. Nyugati megjelenés június 25-én, kizárólag PlayStation 4-re!

A 3D Realms, a KillPixel és a 1C Entertainment egy sötét fantasy FPS-t jelentett be, amit a Quake engine hajt meg. Ebből kiindulva a ’96-os technológián fut a Wrath: Aeon of Ruin, ami a Steam-oldal jellemzése alapján bizony erősen retrónak tűnik. Ennek örülünk is – a tizenöt pályán át történő hentelés szembe megy a technológiai fejlődéssel és inkább a múltba nyúl (és még könnyen moddolható is lesz!). A megjelenése nyáron esedékes a PC/Mac/Linux hármason, de a PlayStation 4/Xbox One/Nintendo Switch trión is feltűnik majd 2020 elején.

Forrás: GameSpot, VG247, Gematsu, Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu