Menu

PlayStation 4: itt a 6.50 firmware – izmosodik a Remote Play!

A Sony ezúttal nem hozott egy rakat új funkciót a konzolnak… de van egy olyan, ami néhány játékosnak kapóra jöhet.

Kb. 464 megabyte-os a PlayStation 4 legújabb „nagyobb” rendszerszoftver-frissítése, a 6.50, aminek a legfontosabb újdonsága a Remote Play kibővítése. Most már iOS eszközökön is alkalmazhatjuk a funkciót, amihez mindössze annyi a dolgunk, hogy az App Store-ból letöltsük az appot. Tehát már nem csak Androidon használhatjuk a jó öreg „el kell mennem, de nem akarom abbahagyni a játékot” elképzelést… viszont 12.1-es, vagy annál újabb iOS, továbbá iPhone 7, 6. generációs iPad vagy 2. generációs iPad Pro kell hozzá a szokásos dolgokon túl (6.50-es/legújabb firmware a PlayStation 4-ünkön, egy PlayStation Network-fiók, és egy Wi-Fi kapcsolat).

Aztán a japán YouTube-nak nevezhető NicoNico Live-ra már 720p-ben streamelhetünk, de ez nem mindenhol támogatott, és még megváltoztathatjuk a rendszerbeállításokban a gombot, amit „Enter” funkcióra szánhatunk, de hivatalosan itt is az van, hogy „meghatározott országokban és régiókban” érvényes.

De a Remote Play erősödése igazán jó ötlet. Mivel a PlayStation Vitát már eltemették, már más hordozható eszközökkel használhatjuk (és talán mondhatjuk azt is, hogy használjuk) a Remote Play-t…

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu