Az Apex Legends megfosztotta trónjától a Fortnite-ot! [VIDEO]

Az Epic Games battle royale játékát megelőzte egy fontos szemszögből a Respawn-é.

A GitHyp arról ír, hogy 2019 februárjában a Fortnite csúcsnézettsége 615 ezer fő volt a Twitchen, és ezt bizony az Apex Legends elég szépen leverte a maga 670 ezres adatával. Tizenegy hónapon keresztül volt a Fortnite a csúcson, de most megelőzte valami. Igaz, a VG247 hozzáteszi, hogy azóta a Fortnite visszavette az első helyet (267 ezer az Apex 93,2 ezre ellen).

A Redditen felbukkant egy videó is, ami egy szerverhiba révén fedett fel egy titkot. Eddig ugyanis soha nem láthattunk egy szerverlobbit, de most egy kis baki következtében erre is sor került! A hiba révén kicsit gyengébb minőségű animációkat is láthatunk a menüben, de nem ér pislogni, ugyanis akkor gyorsan kimarad pár pillanat a számunkra alapból nem látható jelenetekből!

Szóval az Apex Legendsnek vannak titkai… és sikere is.

Forrás: VG247, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu