Annyira igénytelen a Doom: Annihilation első trailere, hogy még a Bethesda is elhatárolódik tőle! [VIDEO]

FILM HÍREK – A 2005-ös Doom-film után újabb próbálkozás jön. Most viszont úgy tűnik, hogy a kiadó is távolságot tart tőle…

A Doom: Annihilationt a Universal Pictures Home Entertainmenthez tartozó Universal 1440 Entertainment készíti, és kapásból átugorja a mozis kört, mivel a direct-to-video formátumot követi (tehát egyből felbukkanhat pl. a Netflixen, vagy DVD-n, Blu-rayen…). Történetileg egy katonacsapat egy marsi bázishoz küldkik, hogy az onnan érkező segélykérő jeleket megvizsgálják. A bázist pedig lerohanták a démonok…

A Doom: Annihilation írója Tony Giglio (S.W.A.T. – Tűzveszély), szereplői pedig Amy Manson, Louis Mandylor, Hari Dhillon, vagy Nina Bergman. A film már 2011 környékén pletykáltak róla, de azóta nem nagyon hallottunk felőle (és aközben ugye az eredeti Doom 4 koncepció is a kukában végezte – ez végülis jó döntésnek bizonyult).

Most jön a poén: Egy rajongó az id Software és a Doom hivatalos Twitter-fiókját kérdezte a Doom: Annihilation első trailerével kapcsolatban. A válasz: „Nincs közünk a filmhez.” Ergo, a Bethesda jóformán megtagadja a filmet!

A trailert pedig érdemes megnézni… nem hittük volna, hogy a 2005-ös film jobb lehet a 2019-esnél.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu