Menu

PC-re céloz Master Chief: úton a Halo: Master Chief Collection PC-re! [VIDEO]

A korábban a Bungie, most pedig a 343 Industries által fejlesztett franchise végre bepótolja a lemaradását!

A Microsoft és a 343 Industries bejelentette, hogy az eredetileg a Halo: Combat Evolved Anniversary-t, a Halo 2: Anniversary-t, a Halo 3-at, a Halo 3: ODST kampánymódját és a Halo 4-et tartalmazó, Xbox One-ra 2014 novemberében kiadott Halo: Master Chief Collection-t áthozzák PC-re. Nem csak a Windows Store kapja meg, hanem hatalmas meglepetésként a Steam is!

A bökkenő jelenleg csak annyi, hogy csúsztatottan jönnek a játékok. Először az újdonság érkezik a Halo: Reach személyében. Xbox One-on ez két részre  bontják – a multis szekció (Forge, Theater például) ingyenes lesz, de a kampánymód és a Firefight mód fizetős formátumban jön. A PC-n a többi játék időrendi sorrendben jön, megjelenési dátumokat pedig még nem tudunk. A csavar? Egy Xbox Live-fiók szükséges lesz a Steames kiadáshoz is!

Amúgy a 343 Industriest megvendégelte pár rajongó egy pár pizzával. Az egész a Redditen indult el: „Az első 343 Industriesesnek veszek pizzát, ha kommentál, hogy a hónap során érkező különleges bejelentés során PC-re érkezik a Halo: Master Chief Collection.” Brian Jarrard, a 343I közösségi menedzsere pedig visszakérdezett: „Milyen pizzáról van szó?”, aztán Twitteren is posztolt egy pizzás emojit. Lavinát indított el…

„A Halo-közösség király. Mi is izgatottak vagyunk, de kérjük, ne küldjetek a 343 Industriesnak több pizzát! Az épület recepciósa nincs itt, szóval logisztikailag kihívás [átvenni őket], és nem szeretnénk, ha kárbavészne a kaja,” írta később Jarrard. Korábban pedig meglepődött, hogy tényleg pizzát hoztak házhoz a fejlesztőknek! Egy másik tweetben még több pizzáról lőtt egy fotót, egy utolsóban pedig már könyörgött (leszámítva azt, hogy az ananászos-jalapenos pizza már trollkodásnak számít), hogy ne küldejenek többet nekik.

Szóval Master Chief végre hivatalosan is PC-re kanyarodik – 2007-ben jött ki a Halo 3 (és akkortájt jött ki a 2 PC-s portja, kis késéssel…), és azóta bizony mi PC-sek le lettünk ejtve. Örömteli fordulat a Microsofttól – a Halo. Infinite, a next-gennek pletykált következő cím már alapból jön PC-re is!

Forrás: Gematsu, PCGamesN, GameSpot

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/