Back 4 Blood: újra támad a Left 4 Dead és az Evolve fejlesztőcsapata!

A Turtle Rock Studios és a Warner bejelentette a következő játékukat – vajon ez nem fog az Evolve sorsára jutni?

A Back 4 Blood egy „alapjairól megtervezett, eredeti, prémium cím, ami a co-op zombi-shooter legjobb elemeit házasítja össze az új fícsörökkel és a legmodernebb technológiával” a közlemény szerint. Ez bizony bátrabb kijelentés mint amit először gondolnánk. Már most mondják a fejlesztők, hogy érdemes a Discordjukat figyelemmel kísérni.

Átugorjuk a sajtóközleményes nyilatkozatokat, és nézzük, mit ír még a kérdezz-felelek a bejelentés mellett. Azt mondja a Turtle Rock, hogy visszamennek a gyökereikhez, miközben megújítják azokat, és őket idézzük most: „bár tudjuk, hogy nagy feladat áll előttünk, mindenen, amin idáig dolgoztunk, túl fogunk tenni [a Back 4 Blooddal]”. Történetről részleteket nem mondtak (meg megjelenési dátumot sem – még évet sem tudunk…), de már elárulták, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re fejlesztik a játékot (ám nem zárnak ki más lehetőségeket sem… ami konkrétan nyitva hagyja az ajtót a next-gennek és akár a Nintendo Switchnek is). Árazást sem közöltek, csak annyit, hogy „a játék egy prémium, AAA cím lesz”, ami a Warnert ismerve 60 euró (~20 ezer forint) lesz, aztán season pass, aztán további DLC-k, plusz PC-seknek teljesítménycsökkentő Denuvo, és egyéb finomságok.

„Jelenleg az általunk elkészíthető legjobb, legszórakoztatóbb, legizgalmasabb játékon dolgozunk. A megjelenési utáni dolgokat később kitaláljuk, de ha lesz fizetős megjelenés utáni tartalmunk, mint például mikrotranzakciók, olyat akarunk csinálni, ami a közönségnek is jól hat,” mondja a kérdezz-felelek. A játékot nem nevezik Left 4 Dead 3-nak – ez egy új, eredeti IP, ami nem lesz battle royale, de lesz helyette benne PVP és kampánymód. Nos, még egy idézet: „A Back 4 Blood egy igazán nagyra törő projekt, és szükségünk van arra, hogy a legjobbak csatlakozzanak hozzánk. Egy független stúdióként korán kell bejelentést tennünk, hogy az iparunk tudja, hogy valami nagyra készülünk. […]”, ami után álláshirdetésbe fordul. Itt lehet jelentkezni.

Szóval bejelentette a Turtle Rock, hogy az Evolve bukása után már a következő játékon dolgoznak, amiről csak annyit tudunk, hogy egy új kooperatív zombi-shooter címen dolgoznak PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu