Kapásból négy Sniper Elite-projektet jelentett be a Rebellion! [VIDEO]

A mesterlövészkedés folytatódik…

„Boldog vagyok, hogy bejelenthetem, hogy a Sniper Elite 4 folytatásán dolgozunk. Még nagyon korai állapotban van, és legalább egy évig nem fogunk még beszélni róla, de a csapat már elfoglalt azzal a háttérben, hogy a legújabb, legnagyobb Sniper Elite-élményt megalkossa,” mondta Jason Kingsley, a Rebellion vezérigazgatója a bekezdés alatti videóban. Tehát ez egy next-gen játék lesz, ugyanis ha 2020-ban kezdenek beszélni róla, akkorra már hallani fogunk a következő Xbox(ok?)ról és PlayStation konzolról.

Az Észak-Afrikában játszódó Sniper Elite III, ami a PlayStation 4/Xbox One/PC trió mellett még PS3-ra és X360-ra is kijött 2014 nyarán, a Nintendo Switchre is átugrik a Ultimate Edition formátumban (ami eredetileg 2015 márciusában jött ki 9 DLC-vel, amiben három új kampányküldetés is volt). Helyi wifi multiplayerrel, továbbá opcionális mozgásérzékelős irányítással fog jönni a Switch-port, valamikor a 2019-es év folyamán.

A német területeken játszódó Sniper Elite V2 is kap egy újrakiadást – a Sniper Elite V2 Remasteredről van szó, ami a PlayStation 4-et, Xbox One-t, Nintendo Switch-et és a PC-t egyaránt becélozza. Az eredetileg 2012 tavaszán PS3/X360/PC-re, majd Wii U-ra 2013 májusán kijött játék Remastered változata több dologban is újítani fog. Az összes DLC-n túl (így pl. Adolf Hitler is célpontunk lehet) fotó mód, felújított grafika, 4K felbontás és HDR (adott eszközökön – itt nagy eséllyel a PlayStation 4 Pro, Xbox One X, PC trióra gondoltak, ugyanis nem részletezték), 16 fős online multi (ami Switchen 8 lesz) hét játékmóddal, továbbá új játszható karakterek lesznek a Zombie Army sorozatból. Megjelenési dátumot itt sem tudunk – valamikor 2019-ben lesz esedékes a megjelenés PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. (A PC-seknek lesz kedvezmény is, ha már megvan az alapjáték!)

A Rebellion negyedik projektjén a Just Add Waterrel dolgozik együtt – ez egy különálló, Sniper Elite VR-játék lesz, amiről további részleteket 2019 folyamán fogunk hallani. Ahogy a Sniper Elite 5 esetében, úgy itt sem közöltek több részletet a fejlesztők. Viszont látunk egy PlayStation VR-t, illetve egy Aim Controllert az első videóban – esélyes, hogy akkor PSVR-ra készülne a még névtelen játék?

Szóval a mesterlövészkedésben jártasaknak lesz mivel foglalkozniuk már idén is. (És így Karl Fairburne, a sorozat főhőse nem tart pihenőt…)

Forrás: Gematsu, Gematsu, Gematsu, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu