Hamarosan PlayStation 4-re is elérhető lesz az EA Access?

Az Electronic Arts havidíjas szolgáltatása jelenleg csak Xbox One-ra érhető el. Ez hamarosan megváltozhat.

A Redditen feltűnt ugyanis egy kép, ami a PlayStation Store-t mutatja. A portugál nyelv ne zavarjon (Brazíliában készült ugyanis a fotó), de érdemes megvizslatni, hogy mi van bekarikázva rajta: a „já disponível” magyarul azt jelenti, hogy „már elérhető”. Ezt egy EA Access logó alatt látni viszont igazán komoly fordulat!

Az Electronic Arts idáig nem nagyon figyelt a PlayStation 4-esekre – a Microsoft térfelén van a cég (Xbox One-on EA Access előfizetés, ami PC-n Origin Access, az új játékokhoz való korai és teljes, nem időlimites hozzáférést pedig az Origin Access Premier fedi ott le), és ez megváltozhat, ha hihetünk a fotónak. Azért az érdekes, hogy pont Dél-Amerikában tervezi tesztelni a rendszert az Electronic Arts.

Korábban a Sony elutasította az EA Access-t, ami elérhetővé tesz több játékot is az Electronic Artstól, és akár a DLC-ket is megkapjuk a havidíj fejében. (Pár játék: Star Wars: Battlefront II, Battlefield 1, mind a négy Mass Effect, Need For Speed: Payback, Unravel Two…) Úgy tűnik, hogy a Sony végülis beadta a derekát. (Mivel nemrég a cross-play-jel is ezt tette, valahol ez várható volt.)

Persze mindez még abszolút nem hivatalos, úgyhogy a címben a kérdőjel jogos. Lehet, hogy az egész egy nagy hoax és átlöktek minket a palánkon – akkor annyit mondunk csak, hogy „ezt megszíttuk”. Talán nem féknyúz ez…

Forrás: Reddit

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu