Menu

Mégsem a DmC: Devil May Cry miatt lépett volna le a Capcomtól Hideaki Itsuno?

Mexikói szappanopera játékfejlesztőkkel. (De szerencsére nem ötszáz epizóddal – akkor már inkább a pisztolyhoz nyúlnánk.)

Tegnap arról volt szó, hogy Dante angol szinkronhangja, Reuben Langdon (akit a Devil May Cry 3-ban, a Devil May Cry 4-ben, illetve a Devil May Cry 5-ben is hallottunk) azt mondta, hogy Hideaki Itsuno, a Devil May Cry 5 rendezője lelépett volna a Capcomtól, és elvileg emögött a DmC: Devil May Cry állt (ennek megjelenése után lépett volna le). Nos, nem ez a helyzet – Matt Walker, a Devil May Cry 5 producere a Twitteren tisztázta a szituációt, legalábbis ő amennyire képes volt: „Szerintem itt egy kis félreértés volt – a DmC: Devil May Cry-nak semmi köze nincs ehhez. Itsuno igazán büszke volt arra, amit a Capcom és a Ninja Theory együtt összehozott azzal a játékkal. Nem viccelek.” Plusz maga Itsuno is azt mondta a GameInformernek, hogy az a játék épp az egyik kedvenc Devil May Cry-a volt. Folytatás legközelebb, ha Hideaki Itsuno maga tisztázza az ügyet… és nagy eséllyel ez be is fog következni, ugyanis ő nem éppen egy visszahúzódó személy, aki nem ad egyik site-nak sem interjút – ő éppen az ellenkezője szokott lenni, mivel gyakran felbukkan külföldi weboldalakon szöveges vagy videós interjúk formájában…

A Devil May Cry 5-ben pedig hamarosan felbukkan a Bloody Palace, ahol is az idő ellen küzdhetnek a démonvadászok, miközben egyre veszélyesebb ellenfelek bukkannak fel. Ezúttal nem valami április elsejei tréfáról van szó – a Capcom a Twitteren megerősítette, hogy pont azon a napon érkezik ingyenes frissítésként a „véres kastély” a játékba!

Ezzel tehát a március nyolcadikán megjelent Devil May Cry 5 bővülni fog, de azért abban mi kételkedünk, hogy tényleg ez volna az utolsó tervezett DLC, ugyanis az adatbányászat során az online co-op mellett felbukkant Vergil is mint játszható karakter. (Ennél részletesebben már spoilereznénk a történetet!)

Tesztünket a Devil May Cry 5-ről itt olvashatjátok

Forrás: PCGamer, PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu