Mégsem a DmC: Devil May Cry miatt lépett volna le a Capcomtól Hideaki Itsuno?

Mexikói szappanopera játékfejlesztőkkel. (De szerencsére nem ötszáz epizóddal – akkor már inkább a pisztolyhoz nyúlnánk.)

Tegnap arról volt szó, hogy Dante angol szinkronhangja, Reuben Langdon (akit a Devil May Cry 3-ban, a Devil May Cry 4-ben, illetve a Devil May Cry 5-ben is hallottunk) azt mondta, hogy Hideaki Itsuno, a Devil May Cry 5 rendezője lelépett volna a Capcomtól, és elvileg emögött a DmC: Devil May Cry állt (ennek megjelenése után lépett volna le). Nos, nem ez a helyzet – Matt Walker, a Devil May Cry 5 producere a Twitteren tisztázta a szituációt, legalábbis ő amennyire képes volt: „Szerintem itt egy kis félreértés volt – a DmC: Devil May Cry-nak semmi köze nincs ehhez. Itsuno igazán büszke volt arra, amit a Capcom és a Ninja Theory együtt összehozott azzal a játékkal. Nem viccelek.” Plusz maga Itsuno is azt mondta a GameInformernek, hogy az a játék épp az egyik kedvenc Devil May Cry-a volt. Folytatás legközelebb, ha Hideaki Itsuno maga tisztázza az ügyet… és nagy eséllyel ez be is fog következni, ugyanis ő nem éppen egy visszahúzódó személy, aki nem ad egyik site-nak sem interjút – ő éppen az ellenkezője szokott lenni, mivel gyakran felbukkan külföldi weboldalakon szöveges vagy videós interjúk formájában…

A Devil May Cry 5-ben pedig hamarosan felbukkan a Bloody Palace, ahol is az idő ellen küzdhetnek a démonvadászok, miközben egyre veszélyesebb ellenfelek bukkannak fel. Ezúttal nem valami április elsejei tréfáról van szó – a Capcom a Twitteren megerősítette, hogy pont azon a napon érkezik ingyenes frissítésként a „véres kastély” a játékba!

Ezzel tehát a március nyolcadikán megjelent Devil May Cry 5 bővülni fog, de azért abban mi kételkedünk, hogy tényleg ez volna az utolsó tervezett DLC, ugyanis az adatbányászat során az online co-op mellett felbukkant Vergil is mint játszható karakter. (Ennél részletesebben már spoilereznénk a történetet!)

Tesztünket a Devil May Cry 5-ről itt olvashatjátok

Forrás: PCGamer, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu