[GDC 2019] Két játék melegít az idei Game Developers Conference-re! [VIDEO]

Két olyan játékról van szó, amiket már régóta várunk!

Kezdjük a System Shock 3-mal, aminek kicsit komplikált, bonyolult élettörténete volt – legutóbb például a térden levő Starbreeze adta vissza a fejlesztőknek, az OtherSide Entertainmentnek a jogokat a spórolás céljából. Nos, a csapat egy teaser trailerrel melegít az idei játékfejlesztői konferenciára, a GDC 2019-re.

A harmincöt másodperces videó a Unity engine-nel készített pre-alpha anyag, amiben bizony egy bizonyos SHODAN felbukkanása is megemlítendő. Megjelenési dátumot nem tudunk. PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezik majd a játék, amin a veterán Warren Spector (az első System Shock producere többek között…) is dolgozik.

A másik ilyen régóta várt játék az Oddworld: Soulstorm, ami az Oddworld: Abe’s Exoddus (PS1/PC, 1998; GBC, 2000) újragondolása lesz. Mivel ez a játék is a Unity engine-t használja, így nem csoda, hogy a System Shock 3-hoz hasonlóan a Unity előadása során került a képernyőre ez a teaser is, ami egy jelenetet mutat be, főszerepben egy letámadott vonattal…

„Tapasztald meg Abe borzalmas konfliktusát egy rémisztő, új fondorlattal. Egy új narratíva – egy teljesen átgyúrt történet, amit az eredeti mesénk inspirált. Egy nagy vizuális és filmszerű ugrás, ami új utat törhet az Oddworldnek. Intelligens, új mechanikák, őrült, új eszközök, amik mind igazán robbanékony körmönfontságot tesznek lehetővé,” írja a játék weboldala.

Van még két másik videó is a megjelenési dátummal nem rendelkező Oddworld: Soulstormnak – az egyik a jelenetet elemzi a vizuális effektek szemszögéből, a másik pedig a sámán karakter renderelési technológiát mutatja be.

Mindkét játékot régóta várjuk már – legyen ez a két cím a GDC 2019 idei őrületének felvezetése.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu