Végre megkapta a Shadow of the Tomb Raider a ray-tracing és DLSS patch-et

Ugye az E3-mon a játék eme funkciójával reklámozták az E3-mont Nvidia RTX kártyákat…

Az Eidos Montreal, a Nixxes és az Nvidia végre-valahára kihozták azt a patch-et, amelynek köszönhetően a Shadow of the Tomb Raider  kihasználja az Nvidia RTX kártyák a tavalyi E3-mont annyira sulykolt ray tracing és javított élsimítás (DLSS) effektjeit. Természetesen ezeket csak akkor lehet kihasználni, ha van is ilyen Nvidia kártyát, a legutóbbi Windows 10-es update és a 419.35-ös Nvidia driver, amely ki tudja használni ezt a relatíve újnak mondható technológiát.

Az Nvidia egyébként már az E3 óta, más játékoknál is mutogatta a ray tracing áldásos hatását összehasonlító videókban, ahol láthattuk a különbséget az RTX technológiát használó és az anélküli játékok között. Ez a technológia ugyan tényleg nagyszerű, ha van ilyen méregdrága kártyád, a gond csak az, hogy még csak most kezd bekerülni a fél, egyéves játékokba is, aki pedig már megvette az RTX-ét, nagyon még nem tudta kihasználni.

A Shadow of the Tomb Raider esetében mindenesetre most végre elkészült a 1.0.280-es patch, amely a játék oldaláról lehet letölteni.

Maga a Shadow of the Tomb Raider tavaly, szeptember 14-én jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re és egyben le is zárta a trilógiát.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu