Sekiro: Shadow Die Twice: már ismerjük a Day 1 patch méretét

A Sekiro: Shadow Die Twice megjelenésére már csak pár napot kell várni…

Az Activision és a From Software egyszerre készülődnek a már iszonyúan várt japán nindzsás játék megjelenésére. Mmiközben a háttérben gőzerővel folynak a megjelenéssel kapcsolatos előkészületek, mindenki arra kíváncsi, hogy a már ismert játékméreten túl, hogy mekkora lesz a Day 1 patch? Nos, ha nem is lesz hatalmas, azért egy szolid 3.67 GB-ot fog „nyomni”.

Természetesen lesznek különbségek is a géptípustól függően, de a 3.67 GB-től azért nem nagyon fognak eltérni. Ez az információ egyébként a PS4-es verzióra vonatkozik, tehát ott már biztos, hogy pont ekkora. Maga a játék egyébként a maga 12 GB-jával az utóbbi idők egyik legkisebb méretű AAA címe.

 

Már csak március 22-ig kell várni, amikor végre a Sekiro: Shadow Die Twice PC-n, PS4-en és Xbox One-on is megtudjuk, hogy a Souls-sorozat készítői milyen akciójátékot tettek le az asztalra.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu