Star Wars: The Old Republic film a Trónok harca készítőitől?!

MOZI HÍREK – Új lehetséges részletek láttak napvilágot egy következő Star Wars filmmel kapcsolatban, amely a Star Wars: The Old Republic korszakában játszódhat!

Egy magát meg nem nevezni akaró forrás nyilatkozott erről a lehetséges új Star Wars filmről a starwarsnet.com oldalnak. A hírt a Movieweb és a ScreenRant is átvette.  Talán mondanom sem kell, hogy erős fenntartásokkal érdemes csak kezelni ezt a hírt, lévén nem hivatalosan a Lucasfilmtől jön!

Az egész biztos, hogy a Disney-nek, illetve a birtokában lévő Lucasfilmnek valamit alkotnia kell a IX. epizód után, illetve mellette is, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy a Skywalker-saga ezzel filmmel lezárul. Hogy a fő franchise milyen irányba megy majd tovább, arról még semmit sem tudni. Az már teljesen biztos, hogy David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca alkotóinak következő munkája is lesz a Star Wars franchise irányvonala. Ezt a hivatalos Star Wars oldalon is megerősítették még februárban.

A starwarsnewsnet.com forrása, az oldal szerint bizonyítékokkal is alátámasztotta, hogy amióta Disney megszerezte a Lucasfilmet, azóta ő az összes Star Wars filmen dolgozott. „95%-ban biztos”, hogy az alábbiak stimmelnek.

„Arról beszéltek nekem, hogy ősszel kezdenék el a forgatásokat. Nem a Rian Johnson trilógiáról van szó, hanem ez a Trónok harcát rendező srácók új Star Wars filmje lenne. A film eseményei az Old Republic alatt játszódnának. A Disney ugyanis ki akarja nyitni Star Wars idősíkot és a Trónok harca rajongóit is be akarja vonzani a Star Wars univerzumba.”

„Több száz évvel a Skywalkerek ideje, Star Wars: The Old Republic korszakában járunk”

Persze az Old Republic korszak annyira szépnek hangzik rajongói szempontból, hogy kicsit épp ezért szinte nehéz is elhinni. Éppen ezért starwarsnewsnet.com újságírója konkrétabban is rákérdezett, hogy mit tud a film korszakáról.

„Több száz évvel a Skywalkerek ideje előtt járunk, így ez olyan Gyűrűk ura találkozása a Star Wars-szal.”

Még biztosabb információkat is kért az újságíró, magáról a produkciós fázisról, a forrás ezeket árulta még el:

„Ősszel indul a forgatás, a művészi részleg már egy ideje dolgozik a vizuális világon, a forgatókönyvet pedig most fejezik be. Ennyit tudok összesen, de 95%-ban biztos vagyok, hogy mindez így van, ahogy elmondtam.”

Sajnos John Hoey, a starwarsnewsnet.com  szerzője és társ-főszerkesztője más forrást nem tudott találni, de akivel beszélt, az a múltban sem tévedett.

Mindenesetre nincs más hátra, mint reménykedni, hogy tényleg az Old Republic korszakában játszódik majd a két film. Addig is, ha még nem volt meg, akkor olvassátok el a két „KotOR” retro kritikáját! a Star Wars: Knights of the Old Republic tesztjét itt  a Star Wars: Knights of the Old Republic II-ét pedig itt találjátok.

FORRÁSOK: starwarsnewsnet.com, MovieWeb, ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu