Teljesen visszamehet az alapokhoz a Call of Duty: Modern Warfare 4?

Több olyan dolog is hiányozhat az idei Call of Duty-ból (amiről még nincs infónk hivatalosan, hogy mi is lesz!), ami a tavalyi Black Ops IIII-ben ott volt.

A GamingIntel arról ír, amit egy, „a Call of Duty-val kapcsolatos, megbízható információkkal rendelkező forrásból” hallott. Az a helyzet, hogy az Infinity Ward kihagyhatja azokat a dolgokat, amiket a Treyarch (a tavalyi felvonás fejlesztői) adtak hozzá a franchise-hoz – a Specialist karakterek (a Call of Duty: WWII-ben Division néven futottak) például kimaradhatnak a pletykák szerint Call of Duty: Modern Warfare 4 néven készülő 2019-es felvonásból, hogy egy „vissza a gyökerekhez” megközelítéssel élve egy klasszikus, alap loadout rendszer legyen a multiplayerben.

Nem lesz battle royale sem, és esélyes az is, hogy a zombi mód is kimarad, ami az Infinity Wardtól mindössze egy alkalommal (a 2016-os Infinite Warfare-ben) volt látható az utóbbi több mint tíz évben. Csakhogy a GamingIntel hozzáteszi, hogy valamilyen co-op mód így is lesz, de ez esélyes, hogy a Modern Warfare 3-ban látott Survival Mode kibővítése lehet. Ebben zombik helyett emberi „hullámok” támadtak ránk.

Persze mindezt még nem erősítették meg, de érdemes elgondolkodni rajta. Ezzel próbálkozna az Activision, hogy sikeres legyen az idei játékuk? (Mivel a Destiny-vel lelécelt tőlük a Bungie, kell valami helyette ugyebár…)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu