Apex Legends pornó paródia: fent a trailer a Youtube-on! [VIDEO]

Tippeljetek az Apex Legends pornó paródia címe…

Nos, a cím… Ass Sex Legends… Ez az első mondat, amely elhangzik az Apex Legends pornó paródia Youtube trailerében és egyben ez is az videó címe, amelyet a WoodRocket készített partnerével, a Pornhubbal.

A vicc az, hogy Gamesradar újságírója erről még egy sajtóközleményt is kapott emailben, amelynek a címe „for immediate release” volt.

„Dobd le a nacót és elő a joystickkel!” javasolta a WoodRocket a sajtóközleményben. „Az olyan gamer pornóvideókról híres cégek, mint a Fortnut és a Bowsette XXX értelmet adnak majd a „butt” (fenék) szónak a button mashing (gombnyomkodás) kifejezésben! WoodRocket és a Pornhub büszkén bemutatja az Ass Sex Legends című pornó paródiát, nagy (k)anállal adagolva a sok homage-t az Apex Legends nevű klasszikus videójátékból!”

Apex Legends pornó paródia: ilyen is csak egy „WoodRocket” nevű cégnek juthat eszébe!

Az egyébként szintén beszédes nevű cég, a WoodRocket konkrétan a reklámban emlegetett Bowsette pornóparódiával vált híressé, amely a Nintendo Super Marióját vette célba és találta el. További klasszikusok? Ten Inch Mutant Ninja Turtles, Strokémon, és Laygo. Ezek magyarításától most megkíméljük a nagyérdeműt, de némi angol tudással szerintem már rá lehet jönni legalább az első kettőnél, hogy min akartak poénkodni a pornósok.

Ami az Apex Legends pornó paródia trailerét illeti, nem kell egy pillanatig sem aggódni, akár munkahelyen és suliban is nézhető kategória (nem véletlenül kerülhetett fel a Youtube-ra), egész színvonalas cosplaybe öltözött színészekkel. Érdekesség egyébként, hogy a pornóvideó készítői nem álltak meg az egyszerű erotikus (vagy annak szánt) vicceknél, hanem a játékot is ekézni kezdték. „Egy igazán egyedi és eredeti játékról van szó, amely egyáltalán nem tök ugyanaz, mint a Fortnite, vagy a PUBG, vagy a kismillió hasonszőrű játék” – hallhatjuk videóban olyan kemény szarkazmussal, hogy még egy igazi szarkának is becsültére válna. Tegyük hozzá, hogy kicsit mellé is lőttek a pornósok, hiszen az Apex Legends ugyan tényleg echte battle royale, de a sok klón és utánérzés között még mindig az egyik legjobb, ha nem A legjobb battle royale cím jelenleg a piacon. Ráadásul már ösztöndíjjal is kecsegteti a nagyérdeműt. Persze, végül is mit várhatnánk el egy pornóparódiától, illetve annak trailerétől, nem igaz?

A sok, helyenként kissé fárasztó poén közül egyébként az egyik tényleg „betalált”: „Nem akarunk táncolni, nehogy bepereljenek minket!”

A Youtube trailert alant láthatjátok, aggódni nem kell, nincs benne felnőtt tartalom.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu