Rebirth és Troll Unreal 4 tech demók: leesik az állad a látványtól! [VIDEO]

TECH – Az Unreal 4 tech demók a döbbenetes fotórealizmust keverik a ray tracing technológiával.

Unreal 4 tech demók kerültek fel Rebirth és Troll címekkel nemrég a Youtube-ra és mindenki az állát kapkodja még most is a látványtól. Nehéz mással annyira a képtechnológia, a gaming és a „geek életérzés” szerelmeseinek a kedvében járni, mint a grafikus motorok technológiai demonstrációi. Ennek most konkrét példáját is mutatja a két nemrég Youtube-ra felkerült Unreal 4 tech demó a Rebirth és a Troll. Bár természetesen arra még sokat kell várni, hogy az Unreal Engine 4 motorjával ilyen technológiát láthassunk videojátékokban (még a Mortal Kombat 11 is az Unreal 3 módosított verzióját tartalmazza, ahogy azt nemrég tudtuk meg) de az olyan videók, mint a Rebirth és a Troll már a jövőbe vezető utat mutatják a gaming terén is.

„Bemutatjuk a fotórealizmust az Unreal Engine 4-ben” – olvashatjuk a Rebirth videó elején és két és fél percen keresztül döbbenetes természeti képeket láthatunk, majd kicsit később az ember keze által épített, kicsit baljós épületet egy futurisztikus környezetben.

A Quiexl csapat munkáját egyszerűen csak „fotórealisztikusnak” nevezni persze „enyhe kifejezés”. „Az Unreal Engine motorját Izland valódi digitalizált helyszíneivel kevertük és így tudtunk a Rebirth-ben eddig sohasem látott számítógépes grafikát bemutatni. A videó emellett egészen magasszintű ray tracing technológiát és fény-árnyák effekteket is használ.

A másik videó, a Troll (A Real-Time Saga) a Goodbye Kansas és a Deep Forests Films közös munkája és ismét az Unreal 4 tech demók döbbenetes valósághű megjelenítését hivatott bizonyítani. Ebben a videóban leginkább a megvilágítás és a fény-árnyék hatások egészen forradalmi megvalósítását csodálhatjuk meg, miközben abban reménykedhetünk, hogy egyszer a The Witcher 3 folytatását is ilyen grafikával csodálhatjuk majd meg.

Ha van 4K-s tévétek és megtehetitek, 4K-ban nézzétek meg a videókat!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu