A Halálos iramnak soha nem lesz vége

MOZI HÍREK – Az már hivatalos információ, hogy a Halálos iramban-sorozatnak a tizedik résszel vége lesz, de ez nem jelenti azt, hogy többet nem találkozunk a hősökkel. A Marvel-képregények adaptációihoz hasonlóan a Halálos iramban-széria univerzumát is kiterjesztik, jönnek a spinoffok, azaz olyan epizódok, amelyekben az egyes hősök külön történetét mesélik el. Az első, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw már elkészült, és újabbakon gondolkoznak a Universal stúdióban.

A kiterjesztett univerzum ötlete már a Hobbs & Shaw-ban is megjelenik, amennyiben a főgonosz (Idris Elba) már úgyszólván szuperhős: nanotechnológiával felspécizett fél-kiborg, aki autókat tud felemelni és szinte legyőzhetetlen – enélkül nem is lehetne méltó ellenfele a fél-szuperhős főszereplőknek. Filmipari feltételezések szerint ezzel a lépéssel a franchise elindult a manapság taroló szuperhősös képregényfilmek irányába.

A Hobbs & Shaw-ban a Halálos iramban-sorozat két közkedvelt sztárja, Dwayne Johnson és Jason Statham alkot civakodó párost, akiknek az a dolga, hogy megmentsék a világot. SPOILER: Hobbsnak már kutyája is van.

(Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw – hazai bemutató: 2019. augusztus 1.)

Forrás: UIP-Duna Film

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu