Tarantino Cannes-ba megy?

MOZI HÍREK – Kijött Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy… Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood, hazai bemutató: augusztusban) első trailere, és Taratinónak újra sikerült bebizonyítania, hogy mekkora mágus: mindenki máris a lábai előtt hever. A világ talán három legvonzóbb színésze, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie egy filmbe gyűjtése már önmagában óriási fegyvertény, ami nem nagyon sikerülne másnak, de az egész előzetes valami nagyon játékos, nagyon laza (és valószínűleg némiképp erőszakos) nosztalgiautazást sugall a ’69-es L.A.-be (ahol Tarantino is ott volt – igaz még csak 7 évesen).

A szemfülesebbeknek valami más is feltűnt: május 25-én lesz a 25. évfordulója annak, hogy Tarantino egy csapásra világhírű lett – akkor mutatták be a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválón a Ponyvaregény-t. Márpedig a Volt egyszer egy… Hollywood-ról a mester azt nyilatkozta, hogy új filmjével sikerül a legjobban megközelítenie korai nagy művét. És Cannes-ban idén májusban is lesz fesztivál.

Vagyis az előzetessel együtt a pletykagépezet is beindult: könnyen lehet, hogy a film a versenyprogramba kerül a világ egyik legrangosabb fesztiválján, és főszereplőivel együtt Tarantino is Európába utazik májusban.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu