Menu

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2: visszatérnek a vámpírok! [VIDEO]

A 2004-es év végének egyik kellemes játéka (amit elnyomott akkortájt egy bizonyos Half-Life 2…) folytatást kap!

A Paradox Interactive és a Hardsuit Labs bejelentette, hogy a Troika Games (Tim Cain, Leonard Boyarsky, Jason Anderson – előbbi kettő most az Obsidiannál van a The Outer Worlds-szel) játékának folytatást készítenek, és a jelenlegi tervek szerint legrosszabb esetben is maximum egy évet kell várnunk a megjelenésre, hacsak nem jön közbe az ekkor szokásos halasztás.

„A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 egy RPG, ami Seattle-ben játszódik, egy hűen újragondolt Sötétség Világában. […] Reakciós történetmeséléssel, gyors tempójú közelharccal és érdekes, eltérő célú karakterekkel rendelkezik. A játékosok vámpírként áldozatokra vadászhatnak majd az utcán, bonyolult politikai kapcsolatok között manőverezhetnek, és az elsorvadó emberiségükkel szemben egyensúlyozhatják a vérszükségletüket.

Egy vámpírlázadás kellős közepén a te létezésed robbantja ki a Seattle-t uraló vámpírfrakciók között a vérháborút. A túlélés érdekében egy klánt kell választanod, majd kényelmetlen szövetségeket kell kötnöd a rivális frakciókkal egy olyan világban, ami minden cselekedetre reagálni fog. Engedd szabadon emberfeletti képességeid, de mindig figyelj a környezetedre, hogy ne törd meg a Masquerade-et, egy teljeskörű titkos törvényt, ami a vámpírtársadalmat elrejti az emberiségtől […]”, írja a sajtóközlemény. Brian Mitsoda, az első Bloodlines kreatív elméje (és egyik tervezője) visszatér, hogy a második rész vezető narratívatervezője legyen. Csak ugye ezúttal egy másik csapattal dolgozik együtt. A helyszín is ugye megváltozott – az első rész Los Angelesbe kalauzolt el bennünket…

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines anno PC-re jött ki, de most nem maradnak ki a konzolok sem, ugyanis a folytatás PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezhet 2020 első negyedévében, tehát március végéig. Az első részhez nagyon nehéz lesz felnőni, de ki tudja, talán sikerül a Paradox/Hardsuit Labs párosnak összehoznia ezt.

Az előrendelés PC-n már él a Paradox Store-on, Steamen, GOG-on, és Epic Games Store-on 60 euróért, tehát kb. 20 ezer forintért. (Remélhetőleg az Epic Games Store nem teszi ezt is exkluzívvá…) Van egy Blood Moon Edition is, ami a Season of the Wolf Season Pass-szal 90 euróba (~30 ezer forint) kerül.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu