Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2: visszatérnek a vámpírok! [VIDEO]

A 2004-es év végének egyik kellemes játéka (amit elnyomott akkortájt egy bizonyos Half-Life 2…) folytatást kap!

A Paradox Interactive és a Hardsuit Labs bejelentette, hogy a Troika Games (Tim Cain, Leonard Boyarsky, Jason Anderson – előbbi kettő most az Obsidiannál van a The Outer Worlds-szel) játékának folytatást készítenek, és a jelenlegi tervek szerint legrosszabb esetben is maximum egy évet kell várnunk a megjelenésre, hacsak nem jön közbe az ekkor szokásos halasztás.

„A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 egy RPG, ami Seattle-ben játszódik, egy hűen újragondolt Sötétség Világában. […] Reakciós történetmeséléssel, gyors tempójú közelharccal és érdekes, eltérő célú karakterekkel rendelkezik. A játékosok vámpírként áldozatokra vadászhatnak majd az utcán, bonyolult politikai kapcsolatok között manőverezhetnek, és az elsorvadó emberiségükkel szemben egyensúlyozhatják a vérszükségletüket.

Egy vámpírlázadás kellős közepén a te létezésed robbantja ki a Seattle-t uraló vámpírfrakciók között a vérháborút. A túlélés érdekében egy klánt kell választanod, majd kényelmetlen szövetségeket kell kötnöd a rivális frakciókkal egy olyan világban, ami minden cselekedetre reagálni fog. Engedd szabadon emberfeletti képességeid, de mindig figyelj a környezetedre, hogy ne törd meg a Masquerade-et, egy teljeskörű titkos törvényt, ami a vámpírtársadalmat elrejti az emberiségtől […]”, írja a sajtóközlemény. Brian Mitsoda, az első Bloodlines kreatív elméje (és egyik tervezője) visszatér, hogy a második rész vezető narratívatervezője legyen. Csak ugye ezúttal egy másik csapattal dolgozik együtt. A helyszín is ugye megváltozott – az első rész Los Angelesbe kalauzolt el bennünket…

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines anno PC-re jött ki, de most nem maradnak ki a konzolok sem, ugyanis a folytatás PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezhet 2020 első negyedévében, tehát március végéig. Az első részhez nagyon nehéz lesz felnőni, de ki tudja, talán sikerül a Paradox/Hardsuit Labs párosnak összehoznia ezt.

Az előrendelés PC-n már él a Paradox Store-on, Steamen, GOG-on, és Epic Games Store-on 60 euróért, tehát kb. 20 ezer forintért. (Remélhetőleg az Epic Games Store nem teszi ezt is exkluzívvá…) Van egy Blood Moon Edition is, ami a Season of the Wolf Season Pass-szal 90 euróba (~30 ezer forint) kerül.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu