Gryllus Dorka Ízig-vérig címmel új „gasztro” tévésorozatban játszik

MOZI HÍREK – Jövő héten indul az új sorozat a Viasat3-mon, melyben ismét párjával, Simon Kornéllal játszik ismét együtt a Víkend után – írja Media1.

 

Gryllus Dorka Ízig-vérig című tévésorozata egészen sajátos műfaj, ugyanis a konkrét meghatározás szerint „gasztrosorozat” – ugyanakkor dramaturgiával rendelkező fikcióról van szó, tehát nem hasonlatos a tévésorozat a szokásos gasztronómiai műsorokhoz. A sorozathoz a Viasat 3, illetve a produkciót gyártó Paprika Studios már egy trailert is felpakolt Youtube-ra, illetve utóbbi Facebookra is kirakott is egy másikat. Íme mind a kettő.

Az Ízig-vérig egyébként egy szakácsházaspár, Éva és András történetét meséli el. Életük zátonyra fut egész konkrétan egy harmadik fél miatt. „A konyhában azonban nincs kegyelem, így igazi gasztro-háborút láthatunk majd az első tíz részben.” – olvashatjuk Media1 oldalán.

Az sorozatot ketten is rendezték: a már veterán Herendi Gábor, akit a Társas játékot, a Valami Amerika filmeket és a 2017-ben nagy sikert aratott Kincsemet is jegyezte és fiatal Szilágyi Fanni, aki eddig még csak rövidfilmjeiről volt ismert.

A Víkend című thriller után ez a második alkalom, hogy Gryllus Dorka és párja: Simon Kornél együtt dolgoznak. Remélhetőleg nagyobb sikerrel, mert a Víkend elég harmatos kritikákat kapott, mi sem dícsértük agyon Máttyásy Áron próbálkozását.

Gryllus Dorka egyébként mostanában A hentes, a kurva és a félszemű című 2018-as erotikus kordrámáján kívül a Wikipédia oldala tanúsága szerint leginkább német tévésorozatokban kapott kisebb szerepeket.

Forrás: Media1

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu