Itt van a Detroit: Become Human PC-s minimum konfigurációja

Az eddig csak PS4-re megjelent játék a Epic Games Store-on lesz majd kapható.

Nemrég számoltunk be arról, hogy PC-re is érkeznek a Quantic Dream eredetileg csak PS4 exkluzívként ismert kalandjátékai, a Heavy Rain, a Beyond Two Souls a Detroit: Became Human. A három játék Epic Games Store exkluzív cím lesz egy évig, tehát addig csak az Epic online boltjában lehet megvásárolni.

Ennek örömére most kiderült az egyik legjobban várt Quantic Dream játék, a Detroit: Become Human gépigénye is. A játéknál az Epic oldala szerint minimum egy GTX 660-as videokártyára lesz szükség, az ajánlott pedig – most tessék kapaszkodni – egy GTX 1080 lesz. Mivel ez a videokártya még napjainkban is 170-240.000 forint között mozog, a Quantic Dream fejlesztői igencsak megnyomták a ceruzát az ajánlott konfigurációnál és akkor még az I7-es processzorról és a 12GB RAM-ról nem is beszéltünk.

Részletek kicsit lejjebb a Detroit tesztjét pedig itt olvashatjátok.

Minimum konfiguráció

OS: Windows 7 64-bit

CPU: i5 2400 @ 3.4 GHz or equivalent

RAM: 4 GB

GPU: Nvidia GTX 660 vagy annak megfelelő

VRAM: 2 GB

 

Ajánlott konfiguráció

OS: Windows 10 64-bit

CPU: 2700K i7 or equivalent

RAM: 12 GB

GPU: Nvidia GTX 1080 vagy annak megfelelő

VRAM: 8 GB

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu