Már a Square Enix is gondolkodik a battle royale-on?

A Final Fantasy XIV (az MMO-ra tessék gondolni) rendezője is szívesen csinálna battle royale-játékot. (Ezzel ugye nincs egyedül – a FromSoftware vezére, Hidetaka Miyazaki is mondott nemrég egy ilyet.)

Naoki Yoshida, aki a Final Fantasy XIV rendezőjeként tevékenykedik a Square Enixnél, ezt nyilatkozta a GameSpotnak: „Szeretnék egy battle royale játékot csinálni. Vannak ötleteim rá. Olyan ötleteim, amivel szórakoztató lenne. Mivel egy online játéktervező vagyok, az alapjairól kezdve csinálnék egy MMORPG-t, de korlátozások, limitációk nélkül. Ezen korlátok nélkül egy olyan MMORPG-t készítenék a halálom előtt, ami a jelenlegi trendekhez passzol… továbbá szívesen játszanék a Diablo 4-gyel.”

Azt az utolsó mondatot nem mi raktuk bele – Yoshida tényleg felhozta a Diablo 4-et, amivel a „mindenki tud róla, csak senki sem tud semmit” játékok koronázatlan királyát még egy személynek sikerült megerősítenie…

Hozzá kell tennünk, hogy Naoki Yoshidának jelenleg semmilyen más terve nincs, csak az, hogy a Final Fantasy XIV-en dolgozzon. Azért eléggé meglepő, hogy a japán fejlesztők is egyre gyakrabban hozzák fel ezt a műfajt, ami azért többnyire „nyugati” számukra…

Mennyire furcsa lenne egy Final Fantasy battle royale…?!

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu