The Walking Dead (Telltale / Skybound): itt a vége! [VIDEO]

A célegyenesbe fordulunk; a majdnem hét éve elindult történet így a befejezésre készül.

2012 tavaszán volt, amikor is a The Walking Dead elstartolt a Telltale-nél. Az első évadot nagyon sokan tartják a legjobbnak – ezzel mi is hasonlóan vélekedünk -, de aztán jött a 400 Days, ami felvezette a második évadot. A Michionne minisorozat. A harmadik évad. És most a negyedik, ami közben a fejlesztők csődöt jelentettek, és így az IP kiötlője, Robert Kirkman közbelépett, hogy azért befejezhessék azt, ami már évek óta tart.

Előre szólunk, hogy spoilerek lehetnek a videóban azok számára, akik a harmadik részt, a Broken Toys-t nem játszották még végig, de mindenesetre itt a hivatalos jellemzés a Take Us Back (Fogadj minket vissza) címre hallgató fináléról: „Clementine és AJ utazása majdnem a végén jár, de a finálé előtti robbanékony cliffhangerrel hogyan fognak a túlélők az élőkkel és a zombikkal megküzdeni?”

A The Walking Dead: The Final Season utolsó epizódja március 26-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, és PC-n az Epic Games Store-ra. (Aki viszont korábban megvette a Season Passt az Epic-költözés előtt, azon a platformon – pl. Steam, GOG – megkapja ezt is!)

A végére egy gyors ugrás egy lemezes kiadásra: holnap érkezik a Skybound gondozásában a negyedik évad teljes kiadása is PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nos, ilyesmit a Telltale-től (minden rész kapásból a lemezen…) nagyon régóta nem láttunk.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu