Menu

The Walking Dead (Telltale / Skybound): itt a vége! [VIDEO]

A célegyenesbe fordulunk; a majdnem hét éve elindult történet így a befejezésre készül.

2012 tavaszán volt, amikor is a The Walking Dead elstartolt a Telltale-nél. Az első évadot nagyon sokan tartják a legjobbnak – ezzel mi is hasonlóan vélekedünk -, de aztán jött a 400 Days, ami felvezette a második évadot. A Michionne minisorozat. A harmadik évad. És most a negyedik, ami közben a fejlesztők csődöt jelentettek, és így az IP kiötlője, Robert Kirkman közbelépett, hogy azért befejezhessék azt, ami már évek óta tart.

Előre szólunk, hogy spoilerek lehetnek a videóban azok számára, akik a harmadik részt, a Broken Toys-t nem játszották még végig, de mindenesetre itt a hivatalos jellemzés a Take Us Back (Fogadj minket vissza) címre hallgató fináléról: „Clementine és AJ utazása majdnem a végén jár, de a finálé előtti robbanékony cliffhangerrel hogyan fognak a túlélők az élőkkel és a zombikkal megküzdeni?”

A The Walking Dead: The Final Season utolsó epizódja március 26-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, és PC-n az Epic Games Store-ra. (Aki viszont korábban megvette a Season Passt az Epic-költözés előtt, azon a platformon – pl. Steam, GOG – megkapja ezt is!)

A végére egy gyors ugrás egy lemezes kiadásra: holnap érkezik a Skybound gondozásában a negyedik évad teljes kiadása is PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nos, ilyesmit a Telltale-től (minden rész kapásból a lemezen…) nagyon régóta nem láttunk.

Forrás: VG247

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu