Önmagában is veszélyes a Samsung Galaxy S7 Edge!

TECH HÍREK – A Samsungról régebben hallottuk már, hogy vannak a mobiljaikkal probléma. Erre itt az újabb lehetséges bizonyíték!

Egy nigériai Twitter-felhasználó tette közzé, hogy egy vödör vízbe kellett dobnia a Samsung Galaxy S7 Edge-ét, hogy ne robbanjon az fel. Ez már önmagában is hajmeresztő, de ezúttal teljesen váratlanul, indok nélkül kapott lángra a mobiltelefon! (Kérdéses, hogy kamu-e az ügy. Sosem tudni, ugyebár…) Emiatt nem is csoda, hogy régebben a Samsungnak fel kellett függesztenie a Galaxy Note7-család gyártását.

A képeken látható, hogy a mobil eleje és hátulja is fellángolt, és – ahogy az sejthető volt – a tűz az akkumulátorból, a veszélyforrásból indult ki. De kiemelnénk: ezúttal anélkül következett be a (mobilt leszámítva…) szerencsés eset, hogy a Samsung terméke töltőre lett volna dugva. Ez pedig kínos. Nem kicsit, nagyon. A Samsung dél-afrikai képviselete már fel is kereste az illetőt, hogy több információt megtudjon az esetről – valószínűleg be kell küldenie a taccsra vágott Galaxy S7 Edge-et, hogy megvizsgálják részletesebben is az esetet. (Esélyes, hogy a Samsung nem fogja közzétenni a vizsgálatának eredményeit…)

Mivel a lítium-ionos polimer akkumulátorok (amikkel a Xiaomi és a Motorola is bajba került korábban) balesetre hajlamosak, nem csoda, hogy mindenki a hivatalos, gyári töltőeszközöket ajánlja, hogy ne legyen szó szerint égés a vége.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu