Sony State of Play: bődületes bukás volt! [VIDEO]

A japán cég a Stay of Play-nél először próbálkozik ilyen Nintendo Direct-féle megoldással…

Ahogy arról már korábban is írtunk, múlt éjjel mutatta be a Sony a Nintendo Direct mintájára a State of Play nevű Youtube-os élő streaming, amely elvileg PS4/PSVR tartalmat mutatott be vegyesen, de elsősorban azért a “műsor” a PlayStation VR-ra fókuszált. Ez még önmagában nem lett volna baj, azonban a Sony State of Play zöme annyira unalmas és érdektelen volt, hogy a közösség hatalmasat csalódott benne és ennek hangot is adtak Youtube-os dislike-ok formájában. Kontrétan a PlayStation USA 14.000 értékelésből 11.000 dislike-ot kapott, az európai Youtube csatorna pedig 8000-ből 7000-ret. Az európait egyébként letörölte a Sony és újra felrakta – sokak szerint azért, hogy ne legyen akkora blama a sok negatív értékelés, de az már azóta megint 6000-nél tart. Ezen túlmenően egyébként mindenhonnan (Facebook csoportokból, fórumokról stb.) az jön le, hogy a rajongók mélységesen csalódottak a Sony live műsorával kapcsolatban.

Magát a műsort egyébként lent láthatjátok és szívesen vennénk, ha Ti is elmondanátok a véleményeteket róla! Többek között egy újabb Days Gone trailert és rengeteg PlayStation VR játékbemutatót is láthatunk benne, többek között a Marvel’ Iron-Man’s VR rövid videóját is megtekinthetjük.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu