Wolfenstein Youngblood új sztoritrailer, megjelenés és információk! [VIDEO]

BJ Blazkowicz csemeték: amilyen az apja, olyanok a lányai!

Új trailer látott napvilágot, amelyben BJ Blazkowicz lányai keresik az apjukat, miután az rejtélyes körülmények között eltűnt…

A Wolfensteinről már volt egy nagyon rövid teaser trailer, de igazából sokat nem tudtunk meg belőle, ezzel a több mint két perces trailer viszont igencsak fellebbentettét a fátylat a Blazkowicz lányok várható kalandjairól a fejlesztők!  A sokféle sztorirészleten túl most már azt is tudjuk, hogy mikor jelenik meg a játék: egész konkrétan 2019 július 26-án kerül a boltokba!

Ez a rövid videoklip a Wolfenstein: Youngblood sztoriját meséli és bemutatja BJ Blazkowicz belevaló lányait is: Jess és Soph-ot. A játék ezúttal Párizsban játszódik, amelyet természetesen most is a náci uralom fenyeget. A sztori szerint a lányok apja és a Wolfenstein játékok most már idősebb, veterán hőse, BJ Blazkowicz eltűnt és a lányoknak kell apát felkeresni, vagy legalább is kideríteni, hogy mi történt vele.

A Wolfenstein: Youngblood újdonsága a kooperatív mód: a játékot egy barátunkkal együtt is végig játszhatjuk, úgy, hogy ketten irányítjuk a két lányt. Ha nincs kivel játszani, akkor még mindig ott a mesterséges intelligencia, amely felvállalja a másik szerepet. Persze, nem akkora fun, mint egy élő gamer, szóval érdemes lesz valakit találni helyette.

És ha már itt tartunk, akkor fejlesztők bemutatták még Deluxe Editiont is, amelynél az az érdekes, hogy egy Buddy Pass-t is tartalmaz. Hogy ez pontosan mit jelent? „A farkasok is csordában vadásznak és a Wolfenstein: Youngblood Deluxe Editionban található Buddy Pass is arra lesz, hogy olyan gamerek is csatlakozhassanak a kooperatív módhoz, akiknek nincs meg a játék. Akinek a Deluxe Edition megvan, azok barátaikkal úgy tudják tehát közösen végigvinni, hogy a havernak meg sem kell vennie egy másik verziót. Természetesen ez csak a közös, online játékélményre vonatkozik.” (Gyorsan tegyük hozzá halkan, hogy ilyen volt már a Far Cry 5 esetében is és ott speciális kiadás sem kellett hozzá, az alapjátékban is benne volt…)

A Deluxe Edition emellett egyéb esztétikai extrákat is tartalmaz, mint például a Cyborg Skin Pack, amely egy speciális titánium páncélt biztosít a két lánytestvérnek, melynek köszönhetően különféle extra fegyverekkel is kibővíthetik az arzenáljukat.

Mindezen kívül, akik előfizetne a Wolfenstein: Youngbloodra, azok megkapjáka a Legacy Packot, különféle extra skinekkel, fegyverekkel egyetemben. Ezen skinek legtöbbjét a korábbi részekből köszönnek vissza és a következők:

  • US Army’s booster ruha
  • The Wolfenstein The Old Blood pipeline:
  • Wolfenstein: The Old Blood kés
  • Különféle egyéb második világháborús fegyverek

Forrás: 3djuegos, 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu