Nem javulnak meg! Forog a Bad Boys 3.

MOZI HÍREK – Ahhoz képest, hogy milyen türelmetlenül várták a rajongói 15 éven át, és milyen nehezen jött össze Jerry Bruckheimer egyik fő műve, a Bad Boys harmadik része, elég keveset hallani róla. Pedig az eredeti páros mindkét tagja, Will Smith és Martin Lawrence már bő egy hónapja dolgozik: a filmesek alaposan fel is forgatták Atlanta hétköznapjait. De hírek vagy képek nem szivárogtak ki sem a stúdióból sem a külsőben készített jelenetekről.

Eddig.

Most végre eljutott egy fotó a rajongókhoz, amely azt ígéri, hogy a film megőrzi az előző részek jó tulajdonságait: nagyon pörgős, nagyon akciódús lesz, és közben nagyon vicces is.

A képen ugyanis egy oldalkocsis Harley-Davidson látható, a motor nyergében természetesen Will Smith, oldalt, a pótkocsiban az egy jókora gépfegyverbe kapaszkodó Martin Lawrence.

Sokan egyetértenek abban, hogy minden idők legizgalmasabb autós üldözése a Bad Boys 2-ben látható, akkor a páros egy Ferrari Maranello 575M-mel zúzza le Miami utcáit. Bár a rendező ezúttal nem Michael Bay, a Bad Boys hírneve azt követeli, hogy ne adják alább: úgy tűnik, ezúttal is nagyon gyorsak és teljesen gátlástalanok lesznek – az akciójelenetek és a poénok is.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu