STALKER 2 artwork, zene és megjelenési év!

Hosszú, nagy csend után visszatért a STALKER 2 egy rakás új információval és főleg: megjelenési évvel!

Nagyon régen hallhattunk már a STALKER 2 bejelentéséről, de a GSC Game Worldnél most végre megtört a csend: majdnem tízéves (!) fejlesztés után a projekt él és virul és egy 2021-es megjelenést lőtte be maguknak a srácok. Annyira régóta történt már a bejelentés, hogy a sajtóközleményben ezt olvashatjuk tréfásan: „Második számú bejelentés.” (Ami ugye elég nagy abszurdum, hiszen bejelenti elvileg csak egyszer lehet valamit.)

Ez a 2021 nem tűnik „felelőtlen” bejelentésnek, hiszen a dátum mellett a játék hivatalos honlapján koncepciórajzok és zenei anyagok is megjelentek. További információkra azonban még várnunk kell…

A STALKER 2-őt még 2010-ben jelentették be egy olyan videóval, amely 2012-es megjelenést ígért. Az első rész, a Shadow of Chernobylt rengetegen szerették és a rajongók már nagyon várták a folytatást, de a fejlesztést tavalyi évig leállították, aztán 2021-et lőtték be új megjelenésnek.

A bejelentést az alábbi Twitter posztban olvashatjuk.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu