Kapásból NÉGY olimpiai játékot jelentett be a SEGA! [VIDEO]

Az egyik nagy meglepetés lesz a Nintendo-rajongóknak!

A SEGA mind a négy játékot a Twitteren fedte fel. Az Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game lehetőséget ad a saját avatarunk elkészítésére, hogy világszerte megküzdhessünk másokkal. Ez a játék igencsak furcsa megjelenési menetrendet kapott – a japán/ázsiai megjelenés idén nyáron (?!) lesz, míg másutt 2020-ban. Célplatformok: PlayStation 4, Nintendo Switch. (Mi sem értjük a 2019-es rajtot a hazai pályájukon… amúgy errefelé bejátszik majd egy PC és egy Xbox One port is, csak Japánban nem kedvelik ezt a konzolt.)

A Nintendo Switcheseknek kedvez a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 – már több olimpiát feldolgozott játékban úgy a SEGA, hogy a Nintendo és az ő muskétásuk fémjelezte azokat, és most a Nintendo Switch-re bejelentett játék (ami ráadásul exkluzív erre a platformra!), ami télen fog megjelenni, kooperatív játékmenetet is kínálni fog a Joy-Conok igénybevételével. A japánok egy játéktermi portot is kapni fognak 2020-ban. Mivel errefelé akkora kereslet már nincs a kabinetekre (kár!), valószínűleg a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 Arcade Edition marad ott…

A negyedik bejelentés a Tokyo Sonic 2020 at the Olympic Games, ami 2020 folyamán jön iOS-re és Androidra. Itt a bejelentés egyszerű kezelést és egyedi közösségi fícsőröket említ. (A logó pedig még nem végleges változat.)

Szóval a SEGA egyből négyet (trükkös… három és fél lesz az) jelentett be, igaz, ebből egyet tuti nem fogunk errefelé látni. Vajon lesz-e sikere ezeknek a játékoknak? Szezonális címekről beszélünk, ne feledjük… pl. 2021-ben ki fog már bármelyikkel játszani?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu