Mark Hamill lesz Chucky hangja a Child’s Play remake-jében

MOZI HÍREK – Aki a nyáron moziba kerülő filmet eredeti nyelven nézi majd, az egykori Luka Skywalker hangját hallhatja.

Tavaly óta forgatják a Child’s Play remake-t és már idén nyáron a mozikba kerül majd. Az előző színész, aki eddig az összes elkészült filmben hangját adta a híres főszereplő gyilkos babának, Chucky-ak Brad Dourif vol, azonban őt most leváltotta Mark Hamill – ahogy ezt a színész Twitter-fiókján posztolt „csiripelésből” is megtudhattuk.

A bejelentést Hamill a Wondercon nevű rendezvényre időzítette, amelyet kaliforniai Anaheimben rendeznek majd meg. A bejelentést a rendezvény alatti egyik panel során tette meg Hamill és bár saját maga nem lehetett jelen, egy üzenetet küldött, amelyet a közönség egy kivetítőn nézett és a közönség reakciója elsöprően pozitív volt. Ugyanez a reakció jellemezte Hamill Twitter oldalán lévő reagálásokat is.

A sztár a következő szavakkal kommentálta a hírt:

„Ha azon gondolkoztatok, ki lesz majd Chucky az új Child’s Play-ben, akkor őt látjátok! Alig várom már, hogy életre keltsem ezt az ikonikus karaktert és úgy mutassam meg, ahogy még sosem láttátok.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu