Menu

Nem marad ki a The Last of Us Part II-ből a fegyvertuning! [VIDEO]

Az első részhez képest a folytatás komolyabb kezelőfelülettel fog rendelkezni – és ezt egy váratlan videóból sakkozta ki a DualShockers.

Szóval a The Last of Us első részének fontos eleme volt a fegyverkraftolás, illetve a munkapadokon a tuningolás. Nos, a Naughty Dog a második részben sem fogja ezt elhanyagolni, ugyanis egy nőnapi videóból szivárgott ki pár részlet, amin a kezelőfelület is csendben megbújik a háttérben. A Redditesek több dolgot is kibeszéltek ezzel kapcsolatban.

A videóban kb. 37 másodpercnél láthatjuk ezt – egy kis zoomolással:

The Last of Us Part 2 II Gun Upgrade Menu UI Gameplay Leak ENHANCE

Ott bizony az UPGRADE szó látható, ami a fejlesztés angol kifejezése. Több pisztoly is van, és a részleteket nem nagyon látjuk, mivel elmosódott értelemszerűen a minőség miatt a szöveg. Akárhogy is nézzük, ez a módosítás eltér attól, amit az első The Last of Usban a munkapad esetében láthattunk – ott ez várt ránk:

The Last of Us Gun Upgrade Workbench

Elvárható a Naughty Dogtól, hogy a környezetből felszedett alkatrészek segítségével a fegyverünk tüzelésének sebességét, vagy például a tárának növelését megcsinálhassuk a PlayStation 4-exkluzív, a pletykák szerint októberben megjelenő (és hivatalos megjelenési dátummal még nem rendelkező) The Last of Us II-ben, ami állítólag „nagyon hamar” fog érkezni…

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu