Valve Index: új VR-headsettel készül Gabe Newell!

A Steamen már saját oldala is van a Valve Indexnek – ez bizony pont az a Valve VR-headset lehet, amiről korábban már mi is beszámoltunk!

„Javítsd fel az élményed. 2019 májusa.” – ez olvasható a teaser képen, ami a Valve oldalán is látható. Hivatalosan csak ennyit tudunk a Valve Indexről, de mi hozzá tudunk tenni azért pár más gondolatot is. Novemberben az UploadVR már publikált képeket a Valve Index prototípusáról, aminek a végleges kiadása 135 fokos látószöget, és a HTC Vive Pro-hoz hasonló felbontást (szemenként 1440×1600) ígérhet. Megvan arra is az esély, hogy a Valve Index kapásból a Knuckles SteamVR-kontrollerrel, és akár játékokkal is megvehető lesz, emiatt pedig nem kizárható, hogy a Half-Life VR-adaptációja is így startolhat el.

A SteamDB a Twitteren írt még arról is, hogy az Európai Unió Intellektuális Tulajdonirodánál, az EUIPO-nál felbukkant egy kép is, ami feltehetőleg a Valve Index végleges logója is lehet.

Jelenleg ennyit tudunk a Valve Indexről, ami valószínűleg májusban kerül hivatalosan bemutatásra, mert nem tartjuk reálisnak azt, hogy Gabe Newell a semmiből megjelenteti alig két hónap múlva az új VR-headsetet. Ha bemutatóra kerül sor, akkor visszanézünk a Valve eszközére.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu