Mindegyik NPC megölhető lesz a The Outer Worldsben! [VIDEO]

Nem lesz arra példa az Obsidian játékában, hogy jaj, egyik NPC megölhetetlenül ott fog álldogálni.

A PAX East rendezvényen kiállította a már az Xbox Game Studios kötelékébe tartozó Obsidian a játékot, amiből lent látható is egy kiadósabb játékmenet-videó. Ebben a fejlesztők bemutatták, hogy a pszichopata hajlamainkat kiélhetjük úgy, hogy mindegyik nem játszható karaktert (NPC-t) megölhetjük.

„A játék során, ha egy normális végigjátszásban vagy, kizárt, hogy [Byzantiumban] másokkal harcolj, de ha szeretnéd, mindenkit, bárkit megölhetsz,” mondja az Obsidian. Az előadáson jelen volt Tim Cain és Leonard Boyarsky (a két Fallout veterán társrendezőként működik közre a The Outer Worldsben), Megan Starks (senior narratívatervező), és műsorvezetőként a csapat kommunikációs főnöke, Mikey Dowling képviseltette magát.

„Tervezőként mindig is arra hajlamodtam, hogy ne tudd megölni ezt vagy azt a személyt, de olyan filozófiánk van, miszerint úgy érezzük, hogy jobb a játékélmény, ha hagyjuk a játékost elvégezni [vagy inkább kivégezni? 😛 – a szerk.] ezeket a dolgokat”, mondta Starks az RPG Site-nak. Persze nem csak ez került bemutatásra, hanem az Obsidian „VATS-a”, a Fallout 3/New Vegas/4 hármasában látott időlassító rendszere is, ami egészen igényesnek tűnik már ebben a változatában is…

A The Outer Worlds valamikor idén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de korábban a Steamen már felbukkant egy augusztusi dátum is, amit gyorsan levettek (erről írtunk is).

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu