Menu

Alakul a Final Fantasy VII Remake stábja; készül egy next-gen cím is!

Tetsuya Nomura – aki idén végre ki tudta adni a Kingdom Hearts III-at – már nem kizárólagos rendezője a már majdnem  négy éve bejelentett Final Fantasy VII Remake-nek… és már a next-gen is a középpontban van valami mással!

Még 2017 májusában hallottunk arról, hogy a céghez 2006-ban csatlakozott Naoki Hamaguchi a project lead posztot (magyarul kb. projektvezető) kapta a Final Fantasy VII Remake-ben, amikor is belsős fejlesztési fókuszra váltott a játékkal kapcsolatban a Square Enix. Nos, a japán cég ehhez a játékhoz köthető álláshirdető oldalán már nem ezt láthatjuk: kiderült, hogy Nomura és Hamaguchi immáron társ-rendezőként dolgozik a Final Fantasy VII Remake-en!

A Square Enix korábbi 5. üzleti részlege, amit Naoki Yoshida (a Final Fantasy XIV producere, rendezője) vezet, eközben átnevezésre került – immáron a Square Enix 3. fejlesztői részlege lett, és a site-juk szerint egy next-gen játékon dolgoznak. „A korábbi 5. üzleti részlegen alapulva jött létre a 3. fejlesztői részleg, ami egy új, kulcsfontosságú projekten dolgozik a Final Fantasy XIV utánra, hogy a következő generációval kapcsolatos kihívásoknak megfeleljen. Ez a projekt már befejezte a korai fejlesztést, felkészült a fejlesztési környezetével, és most a teljes körű, nagy skálájú fejlesztési folyamatba lép át. Az új projekt olyan fejlesztőket keres, akik szeretnének „szórakozást”, „élvezetet”, illetve „meglepetést” elhozni a világba. Ha szeretnél egy kihívást a nemzetközi piacon, akkor várjuk a jelentkezésed,” mondta Yoshida.

Ez a kép pedig már 2016 óta van azon az oldalon – egy új projekt, készülőben. Amúgy a 3. fejlesztői részleg épp tervezőket, progamozókat és egy projektmenedzsert keres a next-gen játékhoz.

A Square Enixnél tehát bőven készülnek a dolgok. A Final Fantasy VII Remake PlayStation 4-re készül, és elvileg epizodikus lesz. Mikor fog kijönni az első rész?

Forrás: Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/