Mortal Kombat 11: íme Cetrion! [VIDEO]

Elemi támadásokkal rendelkező istennő a NetherRealm Studios következő játékában. Van pár részlet ezen túl is.

A GameInformer májusi számának címlapsztorija a Mortal Kombat 11 lesz, így készülhetünk arra, hogy még pár új részletet megtudjunk a megjelenés előtt a verekedős játékról. Így tudtuk meg azt, hogy a korábban kiszivárgó karakterlistán végül is mi a csudát takarhat a Cetrion elnevezés – a név mögött egy, a Földhöz köthető istennő áll, aki elemi támadásokkal igyekszik kifektetni ellenfeleit. Tűz, víz, kő, föld, növények – minden van itt, úgyhogy kicsit szokatlannak tűnhet Cetrion harci stílusa…

A második lenti videó kommentjei közül kiemelnénk egyet: „Az ő fatality mozdulata csak egy szupermozdulat az Injustice 2-ből.” Azért emellett mi még hozzátennénk, hogy jelenleg nem tűnik Cetrion valami hűdenagyonjól meganimált karakternek, és mivel három hétre sincsen már a Mortal Kombat 11 megjelenése, esélyes, hogy lesznek még problémák… Szóval mondhatnánk, hogy „Természet Anyának” (most komolyan, csak nekünk van ilyen gondolatunk a karakter láttán…?) mozgáskultúráját kifogásolhatjuk. Talán joggal. (Másodszorra meg már Aloy jut eszünkbe a Horizon: Zero Dawnból, és az a játék tutira kap egy folytatást…)

Azt is megtudtuk, hogy az eSport-környezetben/bajnokságokon, illetve a ranked módban kizárásra fog kerülni a váratlan/kiszámíthatatlan faktor, amit a karakterek testreszabásával hozott a NetherRealm a játékba – a bajnokságokon ez a testreszabósdi letiltásra kerül. Ehelyett két előre meghatározott karaktertípus/harci stílus lesz karakterenként, de a vizuális testreszabás, illetve a harcot be nem folyásoló dolgok (pl. XP boost) is megengedettek lesznek.

A Towers of Time játékmódban a jobb analóg karral lehetőségünk lesz gyors váltásra is két karakterünk között, és így gyors kombókat is bevihetünk. Esélyes lehet az is, hogy a két karakterünk közül az egyik segítő támadásokkal fog besegíteni pl. egy bossfight során. Kooperatív leaderboardokról is szó esett – a jól teljesítőknek extra felszerelés és bónusz tárgyak járhatnak.

A Mortal Kombat 11-ot a Warner április huszonharmadikán fogja kiadni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu