Hideo Kojima színész lesz egy tévésorozatban [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Amazon Prime forgalmazásában készül a „Túl öreg vagy, hogy fiatalon meghalj” (Too Old to Die Young) című tévésorozat, amelynél a Drive című film rendezője áll majd a kamerák mögött.

„Kojima! Kojima mindenhol!” – utalhatnánk a vicces mémre, de az mindenesetre tény, hogy a Metal Gear sorozat kreátorának talán most régi álma valósulhat meg (amellett, hogy Kojima biztosan rendező is szeretett volna lenni) hiszen most 55 évesen, színészként is megmutathatja a világnak képességeit.

A „Túl öreg vagy, hogy fiatalon meghalj” sorozatot „meglepő módon” nem maga Kojima, vagy legjobb barátja, Guillermo del Toro rendezi, hanem Nicolas Winding Refn, aki a Drive mellett olyan filmek mögött állt, mint a Neon démon, vagy a Csak isten bocsáthat meg. (Tegyük gyorsan hozzá, hogy a remek Drive után ez a két film a rendező lejtmenete volt…)

A tévésorozat június 14-én kerül fel az Amazon platformjára, és ma reggel egy rövid kis prezentációs videót is kaptunk, amelyben maga Kojima is megjelenik pár képkocka erejéig, katanával a kezében.

Nem tudni, hogy maga Kojima mennyi időt tölt majd el a Too Old to Die Youngban, de a kapcsolati szál a munkája és a rendező között eléggé közismert. Winding Refn rendező szakmai rajongása Mads Mikkelsen színész iránt szinte korlátlan és Mikkelsen a készülő Death Stranding főszereplője, továbbá Kojima kötődése a film világához is egyértelmű, mindig szeretett ismert filmes személyiségekkel, sztárokkal együtt dolgozni, barátkozni (Guillermo del Toro, Kiefer Sutherland, aki az MGS 5-ben Snake volt, stb.)

Az egészben az egyedüli gond, hogy a Death Strandingnek még mindig még csak hivatalos megjelenése sincs, továbbá magáról a játékról sem tudunk túl sokat (bár sokan ajnározták már), miközben Kojima már színészkedik egy tévésorozatban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu