Samurai Shodown: bemutatásra került a három újonc! [VIDEO]

A tizenhat fős nyitó karakterlistáról végre megtudtuk, ki a három eddig nem látott szereplő.

A három karakter, akiről eddig nem esett szó, végre bemutatásra került egy, magyar idő szerint hajnalban megtartott közvetítés során. Egyikük Darli Dagger, aki nem véletlenül néz ki mint egy kalóz – gyerekként egy szigeten tért magához. Wu-Ruixiang a Qing-dinasztiából kicsit ügyetlennek tűnik, de mivel egy sárkányt is képes megidézni, jobb nem leírni előre képességeit. Yashamaru Kurama gyűlöli a sógunátust (apját hamis vádakkal végezték ki), és a nagamaki kardjával, illetve a tengu (hosszú orrú goblinként lehetne jellemezni) erejével harcol. Ezzel a nyitó stáblista elkészült, de itt még nincs vége.

A Samurai Shodownnak lesz ugyanis egy season pass-a is, ami japán áron 2000 yen, úgyhogy valószínűleg 20 euró / 6500 forint lesz a nyugati árazás. Ezzel a négy következő karaktert szerezhetjük meg – ők augusztusban, októberben, decemberben, illetve februárban fognak megjelenni. Előrendelői bónuszként az alapkiadáshoz egy retro 3D Haohmaru, a Deluxe / season passhoz pedig (utóbbinál július 16-áig kell vásárolni) egy retro 3D Nakoruru DLC kosztüm jár. Július 16-áig a Microsoft Store-on és a PlayStation Store-on a Deluxe kiadást vagy a Season Passt vásárlók tíz százalékos kedvezményt is kapnak.

Az SNK Online Shopon találhatunk egy 30 ezer yenbe (76700 forintba) kerülő, exkluzív limitált kiadást is, amivel magát a játékot, egy Neo Geo-stílusú tokot, egy 72 oldalas művészeti könyvet, továbbá Yumi Sajitól egy eredeti képet kapunk. Ez igazán látványos gyűjtemény.

A Samurai Shodown (Japánban Samurai Spirits Reboot, ugyanis a franchise rebootjának kezeli az SNK) a hazai pályán június 27-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra (7200 yen, 65 dollár, kb. 18 ezer forint, a Deluxe változat pedig 9000 yen, 80 dollár, 23 ezer forint). Ott még a nyár folyamán egy játéktermi változatot is kiadnak (errefelé erre ne is számítsunk…), és télen tervezik a Nintendo Switch és a PC portot is kiadni. Észak-Amerikában és Európában továbbra is „júniusra” tervezik a megjelenést a PS4/X1 párosra. Esélyes, hogy ebből egy kis halasztás lesz…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu