Judgment: mi lesz a játékkal Pierre Taki letartóztatása után?

A sötét drogos történet után a Judgment vezetői még mindig színészekkel akarnak dolgozni.

Az, hogy a Judgment indulása Japánban „döcögős” volt, enyhe kifejezés… Pierre Takit, azt a színészt, aki a Kyohei Hamura nevű karaktert játssza a játékban, letartóztatták drogbirtoklás (konkrétan kokain) miatt, amely Japánban súlyos bűntettnek számít – a törvény és a társadalom megítélése tekintetében egyaránt. Olyannyira komolyan veszik ezt a kérdést, hogy a SEGA változtatásokat eszközölt a karaktermodell és a japán szinkronhang tekintetében egyaránt. Most már tudjuk azt is, hogy melyek ezek a változtatások.

Toshihiro Nagoshi, aki a Yakuza-sorozat és a Judgment fejlesztését irányítja, az IGN Japannak adott interjújában (melyet Nibellion adott tovább) beszélt arról, hogy Kyohei Hamurának már más modellje van és az átvezetőket és dialógusokat is újra felvették, illetve bizonyos textúrákat és a hozzá kötődő PSN trófeákat (!) is megváltoztatták. Nem teketóriáztak, az biztos…

Keserű élmény ez mindenki számára, de Nagoshi-t ez az egész ügy személyesen annyira nem rázta meg: még mindig akar ismert színészekkel dolgozni, ami az általa irányított játékfejlesztések tekintetében érthető is.

Nem kell tehát most már aggódni a június megjelenéssel kapcsolatban, sőt, rövidesen más platformok esetleges portjáról is tudósítunk.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu