Mortal Kombat 11: Kollector színpadra lép [VIDEO]

Kollectorra első blikkre azt mondtuk, hogy ez Goro. Csak mi vagyunk ezzel így…?

„A Kollector egy új harcos a Mortal Kombat franchise-ban. Szegénységbe született, és a gyűjtési kötelezettségét olyan hévvel vállalta el, ami még Shao Kahnt is meglepte, és így az Outworld Empire egyik legfélelmetesebb tagja lett. A Kollector sokkal inkább egy korrupt, maffia „beszedő”, mint egy kormányzati tag, aki az Outworld-i emberektől vette el a vagyonukat, és magát azzal jutalmazta meg cserébe. Amikor Shao Kahn meghalt, Kotal Kahn arra tett ígéretet, hogy az előző uralkodó alatti korrupciót felszámolja. Több évnyi rejtőzködés után (mialatt az ebül szerzett vagyonából élt) a Kollector rabul ejtették, és most a kivégzésére vár… de határozottan elpusztít mindenkit, aki az útjába áll,” írja a Gyűjtőről (ha már magyarra kellene fordítani…) a hivatalos jellemzés.

A négykarú rabló (és nem, az ég szerelmére, nem a kaszinói készülékre gondolunk!) tehát egy újabb karakter a Mortal Kombat 11-ben, aminek a megjelenése már nincs is olyan messze, ugyanis április 23-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Azért ennél kicsit kreatívabbak is lehettek volna a NetherRealmosok – Goro-ra hasonlít talán túlzottan is az újonc volt adóbeszedő, aki teleportálni is képes, nem beszélve arról, hogy tárgyakat is ellenfeléhez hajíthat.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu