Bloodborne: nagyobb tervek voltak Gascoigne-nal! [VIDEO]

A FromSoftware már négy éve megjelent PlayStation 4-exkluzívjában vannak még titkok bőven…

Lance McDonald már elhíresült arról, hogy a FromSoftware játékaiban tapasztalt, és igencsak meglepő eredményekre jut az adatbányaszatai során. Nem volt ez másképp most sem, ugyanis Father Gascoigne-nal kapcsolatban fedezett fel valami igencsak komolyat.

Nos, ez a karakter volt az első bossfight a játékban. Igen ám, de McDonald a Bloodborne alpha kiadásának kódját újrafelépítve mást talált – eredetileg ő is egy vadász lett volna, aki a nagy hídon jelent volna meg, és bizony egy segítő NPC lett volna, mégpedig igencsak beszédre hajlamos! (Lásd az első videót kb. két perctől.) Nem tudjuk pontosan, hogy meddig is lett volna az oldalunkon Gascoigne, de ez mindenesetre hatalmas eltérés attól, ami végül a boltokba került!

Ezért is került beágyazásra második videónak a The Game Awardsra összerakott 2014-es trailer a Bloodborne-ból, ahol az egyik, végül fel nem használt mondatával nyit a videó – „Ne legyen kétséged… ha mozog, biztos lehetsz benne, hogy egy szörny az. Ha mégsem, hát akkor se kockáztass!”, így hangozna magyarul a mondat.

Nos, azért ez igencsak nagy meglepetés, és meglepő, hogy mennyire eltért végül a FromSoftware attól, amit eredetileg tervezett…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu