Epic Games Store-exkluzív lesz-e a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2?

Mivel mostanában nagyon sok játék (Control, Phoenix Point, Detroit: Become Human, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Borderlands 3…) bukkan majd fel először az Epic Games Store-on, teljesen jogos a kérdés, hogy a 2004-es Vampire: The Masquerade – Bloodlines folytatása is meglépi-e ezt.

A fejlesztők válaszoltak! Először ugyanis ezt írta a játék Twitter-fiókja: „Nem leszünk exkluzívak az Epic Games Store-on – a Paradox Store-on, Steamen, GOG-on, az Epic Games Store-on is elérhetőek leszünk, de a játékot megvásárolhatod PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.” Ez nem volt eléggé tiszta egyeseknek, úgyhogy a hétvégén ezt megerősítették még egyszer: „Csak hogy megismételjük, mivel pár ezzel kapcsolatos kérdésünk volt – mi nem leszünk exkluzívak az Epic Games Store-on.”

Pár, a játékhoz köthető gondolatot is megtudtunk a Twitterről – például azt, hogy még nem tudni pontosan, hogy PlayStation 4-en és Xbox One-on mikor is indul el az előrendelés, de érdemes lesz figyelemmel követni a közösségi médiát; és jelenleg még nem tisztázott az sem, hogy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 fizikai kiadásához kapunk-e valamilyen kézzelfogható extrát. Remélhetőleg kapunk – azért nem mindenki van úgy vele, hogy digitálisan húz be mindent. Néha jobb – és örömmel tölt el – az, ha valamit sikerül a polcra felraknunk, mert akkor úgy könnyebben (vagy akár internetkapcsolat nélkül is…) hozzáférhetünk az adott játékhoz például.

A Seattle-ben játszódó Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, amiben nem lesz napszakváltakozás (!), valamikor 2020 első negyedévében, tehát január és március között fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu