Chris Hemsworth mint James Bond? A színész nagyon szeretné!

MOZI HÍREK – Sok színészhez hasonlóan a filmvásznon Thort megformáló Chris Hemsworth is kifejezte abbéli igényét, hogy színészként el szeretné játszani James Bond szerepét. Az ausztrál filmsztár adottságait tekintve akár megfelelő is lehetne a szerepre (azt leszámítva, hogy brit színész), feltéve, ha ezt Barbara Broccoli filmproducer is úgy gondolja.

Hemsworth egyébként vágyáról a Bosszúállók: Végjáték sajtóútján beszélt. Mivel a Marvel-filmről az újságírók semmilyen kérdést sem tehettek fel, nehogy valamilyen spoiler kicsússzon a sztárok száján, ezért kreatívnak kellett lenniük és másféle kérdésekkel bombázni a színészeket. Chris Hemsworth éppen ezért meg is kapta a kérdését, hogy mit szólna ahhoz, hogy Daniel Craig utolsó filmje után átvenné-e a 007-es ügynök szerepét? A 35 éves színész ezt válaszolta:

„Amikor a Hajsza a győzelemért című filmet forgattuk 2013-ban, valaki szintén beszélt erről és azt gondoltam: „ha ez a titkos meghallgatásom, akkor az királyság”. Nem hiszem, hogy találkoznál bárkivel, aki ne próbálni ki magát szívesen James Bondként. Én szívesen elvállalnám.

Azt már biztosan tudjuk, hogy Daniel Craig már csak ezt az utolsó szerepet vállalta be a James Bond 25-ben, amelyet végre-valahára elkezdtek forgatni. E film mozikba kerüléséig pont egy évig: 2020 áprilisig várni kell. Szóval most már a producereknek komolyan másik 007-es ügynök után kell nézniük, nehogy aztán hoppon maradjanak és 000 legyen belőle.

Nem ez az első eset, hogy a filmsztár kifejezte vágyát, hogy megkapja a szerepet. De mindkét esetben világossá tette, hogy megérti, hogy a szerep rengeteg feszültséggel jár. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg más befolyásos ember döntésétől is függ, hogy megkaphatja-e a szerepet. Erről is beszélt.

„Nagyon sok olyan dologtól függ ez a döntés, amelyek bőven túlmutatnak rajtam és nem úgy működik, hogy csak úgy bevállalom és kész. Ott vannak a Bond rajongók, a franchise producere: Barbara Broccoli és egész Bond producer csapat is – ez nagyon természetes döntés kell, hogy legyen a részükről. Nagyon sok kiváló színész neve merült már fel, akik nagyszerűen el is tudnák játszani a szerepet.”

Érdekesség egyébként, hogy az egyik név, amely már felmerült, Tom Hiddlestoné, aki Thor testvérét, Lokit alakítja az MCU-ban (Marvel filmes univerzumban.) Ami pedig Chris Hemsworth-szt illeti: rövidesen szerepelni fog a Man In Black: Internationalban, amelyben bebizonyíthatja, hogy mennyire profi az öltönyös ügynök szerepében. Chris Hemsworth James Bond? Jó ötlet?

FORRÁS: Balance http://balance.media/chris-hemsworth/

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu