Fantasztikusan néz ki a Sekiro: Shadows Die Twice műkar-replikája!

Egy rajongónak annyira tetszett a FromSoftware új játékának egyik fontos játékmenetbeli eleme, hogy megalkotta saját magának azt. És mi is megtehetjük!

A játék – ahogy a fejlesztőktől megszokhattuk – nem könnyű falat (de már láttunk példát arra, hogy valaki mindegyik bossfightot sérülés nélkül megcsinálta), de ez csak természetes, ha a FromSoftware-ről van szó. A Sekiro: Shadows Die Twice-ban főhősünk a sztori elején elveszíti az egyik karját, ami miatt egy műkarral kell harcolnia. Nos, ez megtetszett GS-alpeR-nek, aki a Redditen közzétette a replikáját.

A replika igencsak kidolgozott és részletes – teljesen működőképes funkcionális pontok a kéz mind az öt ujján, kötélnek kinéző anyag, ami a műkar belsőbb részén látható (a játékban is ott van), és kinézetre sem tűnik valami nemtörődöm, gyorsan összerakott tárgynak. Fantasztikusan néz ki, és értelemszerűen nem képes olyan erőre mint a játékban, de azt nem is várhatjuk el…

Ez még nem minden – GS-alpeR megállhatott volna itt, de tovább ment még egy lépéssel! Egy Imgur-albumot is linkelt, ahol a szükséges alkatrészeket, és a készülőfélben levő műkar-replikát is láthatjuk, így ha esetleg kézművesek voltunk előző életünkben (nem pedig kétbalkezesek…), akkor akár mi magunk is létrehozhatjuk a saját műkarunkat.

A Sekiro: Shadows Die Twice az év egyik kellemes meglepetése volt, így nem csoda, hogy a rajongók ilyen mértékben megbecsülik a FromSoftware munkásságát – nem is baj az, jó az a játék, na…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu