Menu

Fantasztikusan néz ki a Sekiro: Shadows Die Twice műkar-replikája!

Egy rajongónak annyira tetszett a FromSoftware új játékának egyik fontos játékmenetbeli eleme, hogy megalkotta saját magának azt. És mi is megtehetjük!

A játék – ahogy a fejlesztőktől megszokhattuk – nem könnyű falat (de már láttunk példát arra, hogy valaki mindegyik bossfightot sérülés nélkül megcsinálta), de ez csak természetes, ha a FromSoftware-ről van szó. A Sekiro: Shadows Die Twice-ban főhősünk a sztori elején elveszíti az egyik karját, ami miatt egy műkarral kell harcolnia. Nos, ez megtetszett GS-alpeR-nek, aki a Redditen közzétette a replikáját.

A replika igencsak kidolgozott és részletes – teljesen működőképes funkcionális pontok a kéz mind az öt ujján, kötélnek kinéző anyag, ami a műkar belsőbb részén látható (a játékban is ott van), és kinézetre sem tűnik valami nemtörődöm, gyorsan összerakott tárgynak. Fantasztikusan néz ki, és értelemszerűen nem képes olyan erőre mint a játékban, de azt nem is várhatjuk el…

Ez még nem minden – GS-alpeR megállhatott volna itt, de tovább ment még egy lépéssel! Egy Imgur-albumot is linkelt, ahol a szükséges alkatrészeket, és a készülőfélben levő műkar-replikát is láthatjuk, így ha esetleg kézművesek voltunk előző életünkben (nem pedig kétbalkezesek…), akkor akár mi magunk is létrehozhatjuk a saját műkarunkat.

A Sekiro: Shadows Die Twice az év egyik kellemes meglepetése volt, így nem csoda, hogy a rajongók ilyen mértékben megbecsülik a FromSoftware munkásságát – nem is baj az, jó az a játék, na…

Forrás: DualShockers

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

MasterZolo Gaming

LESSÜNK BELE! #78 | The Sims 4

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu