Napokon belül leleplezésre kerül a Star Wars Jedi: Fallen Order!

A Respawn játékáról végre több részletet is meg fogunk tudni, és nem kell az E3-ig várni a bemutatóra.

Ezt írja ugyanis a StarWarsCelebration.com magyarra fordítva: „Csatlakozz Vince Zampellához, a Respawn Entertainment főnökéhez, illetve Stig Asmussenhez, a játék rendezőjéhez, több különleges vendéggel, hogy az elsők között légy, akik az idei karácsonyi roham nagyon is várt akció-kalandjátékáról, a Star Wars Jedi: Fallen Orderről megtudhass új részleteket! Hallgasd meg, hogy miként dolgozott együtt a Respawn és a LucasFilm ezen az eredeti Star Wars-történeten, amiben egy fiatal Padawan kalandjait élhetjük át a Sötét Időszakban a 66-os parancs kiadása után. Természetesen lesz pár meglepetésünk is.”

Szóval az Electronic Arts és a Respawn Entertainment először fog új részleteket közölni a 2018-as EA Playen eléggé furcsa módon bejelentett Star Wars Jedi: Fallen Orderről a Twitter-poszt szerint a chicagói Star Wars Celebration rendezvényen. Magyar idő szerint a műsor április 13-án, este fél kilenckor fog kezdődni. A Twitchen figyelemmel is követhetjük.

Ezzel akkor az Electronic Arts kihagyná idén a Star Wars: Battlefrontot? 2015-ben és 2017-ben jött ki ugyanis az első és a második rész. Majd meglátjuk; jelenleg erre hatalmas esély van. A Star Wars Jedi: Fallen Orderről pedig a hétvégén megemlékezünk. A játék valamikor november környékén jelenik talán meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu